2014. január 30., csütörtök

Postákat Esztergomnak!


Hallom a károgókat, a gondolkodni képtelen választópolgárokat: „Meggyes ideje alatt jobb volt, ment a helyijárat, nyitva volt a kis posta, meg különben is, kaptunk 5000 Ft.” 

Én azt sem feledném, hogy az Esztergomot gazdaságilag és morálisan tönkretevő még adott 2 szem szaloncukrot meg 3 csillagszórót…ezzel befogta a mindig valamit váróknak a szemét és a száját! A meggyes katonák pofátlansága a napokban is az egekig ér. 

Most azt próbálják például a választási körzetemben, suttogó propagandában terjeszteni rólam, hogy miattam a Budai Nagy Antal út 2. szám alatt lévő ingatlanban nincs kis posta. Fújják az agymosott, gondolkodni képtelen pártoskodók: „ A sakkozóknak kellett a hely, ezért nincs postai szolgáltatás!”

Tudom, mindenről én tehetek, de „finoman” szólva a véleményem: az anyátok picsáját! Nem akarok IQ nullákkal pereskedni, ahogy mellébeszélni sem, megfogalmazhattam volna így is: nem az a baj, hogy nagy az állatkert, hanem az, hogy alacsony a kerítése, de nem akarok óvatoskodni. Nem állna jól, és különben sem az én világom. A magyar nem a sundabundából ért, hanem a kimondott szóból illetve egyenes tettekből. Azt gondolom, nálam kevesen tettek többet a Kovácsi lakótelep kispostájáért, de ezt a városrészi többség szerencsére tudja!

Esztergomnak nem csak a 7-es körzetben van szüksége azonnal postára, hanem postákra van szüksége! Mi a sakkiskolások helyiségét is azonnal visszaadnánk, ha kellene a postának. De a Magyar Posta Zrt.-nek nincs posta nyitási szándéka. Ez színtiszta politikai játszma, mint az is, hogy a nagypostán nincs alapvető szolgáltatás, mert ami ott folyik, azt nem nevezném annak! Lopják az időnket, életünket keserítik meg. Mivel járna, minimum 2 posta Esztergomnak, ezért kérjük! Azonnal kell!

Kovács Géza

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése