2014. január 25., szombat

Balázs polgár torzítása

Valljuk meg: az esztergomi Fidesz - avagy Szövetség Esztergomért - mutyi a csütörtöki testületin -ismét - piszkosul lealjasodott. Polgár Józsefet, a Szentgyörgymezői Olvasókör nagyra becsült vezetőjét nem választották meg újra, és ezek után még  nekik állt feljebb, mivel a saját emberüket nem tudták beültetni Polgár helyére. 

Steindl Balázs ( Fidesz-Szövetség Esztergomért) volt az egyetlen, aki Polgár ellen vak és vad dühvel szavazott, a többiek „csak” tartózkodtak. Egyszerűen ennyi a történet. 

Aztán folytatódtak az események az utcán. Állítólag Steindl Balázs autóját megrugdosták, aki egyből a facebookra szaladt a fényképekkel, és nyomban asszociált is a történésekre: 



„Szeretnék köszönetet mondani annak a "jóérzésű" polgárnak, aki a mai napon olyat rúgott az autóm oldalába, hogy az behorpadt. Jobbulást kívánok neki. Remélem jól esett....”

 A megfogalmazásból kitűnik, hogy „ véletlenül” polgár=Polgár Józsefre vagy támogatójára, szimpatizánsára gondol. Kőkeményen. büntetlenül torzít az egyre kevesebbet ööö-ző Bazsi, de a hamarosan előkerülő videókból ki fog derülni, részeg fiatalok lehettek a vandálok. Nem politikai támadás lehetett, hanem annak lehetünk részesei, hogy Steindl autója is sorra került. 

Az esztergomiaknak a belvárosban - és nem csak ott - le szokták rugdosni a tükreiket, meghúzzák, megkarcolják járműveiket, sőt, ugrálnak autóikon. A választópolgárok nem csinálnak ebből politikát, nem is tudnak. Viszont nemrég volt egy igazi terrortámadás, amikor nem volt ilyen hangos a Fidesz frakcióvezetője. 

Amikor Váczy H. István autója sms-t kapott: egy csákánnyal. 



Azért ez sokkal komolyabb, és még sem voltak a lehetséges merénylő(k)ről paranoiás elképzelések, torzítások. 

Ellenben amikor városunk tönkretevőjének autója égett ki, mindannyian, akik szemben álltunk Meggyes Tamással, gyanúsítottak lettünk! A ház és autó érdekes körülmények között gyulladt ki, maradjunk ennyiben. (Megjegyezném: A mai napig nem tudjuk kik voltak az igazi megbízók, mert  "2 Ft-os" bérelkövetők voltak.) 



 Ennyi torzítás után én már csak azt várom, mikor kerül elő "Bástya elvtárs" nyilvános panasza: Bástya elvtárs egy szar, már meg sem akarjak ölni? Se rúgni, se gyújtani, se temperázni? 

Kovács Géza 
2014. január 25.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése