2014. január 22., szerda

Egyszer majd



Egyszer majd, újra zöldellni fog Magyarország! Nem lesz mindenhol sötétség, és a fény oly erővel hatol be a Kárpát-medencébe, mint mindig. A tisztító reménysugárnak fentről és talán a tisztuló agyakból kell érkezniük! 

Napsütés, virágillat, mézzel folyó boldogság. Amikor a napi problémák életünkben nem olyan erővel lesznek jelen, mint most. Nem lesz Orbán, Mesterházy, Vona, Gyurcsány, stb., és nem lesznek megélhetési senkiháziak, élősködő hazug pártok, akik 25 év alatt ide juttatták az országunkat! 

Egyszer majd minden más lesz. Táncolni fog a kék hullám folyóinkon, öröm lesz fogócskázni a lepkékkel teli réten. Halak a vizekben bőséggel lesznek, gombák az erdőben, réten teremni fognak kosár számra, madarak énekétől lesz hangos életünk. Látjuk és meghalljuk újra a szépet! 

Mielőtt túl nyálassá válna írásom abbahagyom. De azért a következőben tényleg bízok: 

Egyszer majd, megfogjuk egymás kezét, szeretteinket tényleg szeretni fogjuk, és ökölbe szorult arcunk mosolyt áraszt. Minden percben. Hiszem, hogy így lesz. Egyszer majd jó lesz élni, ezért kell túlélnünk mindent! Nem adhatjuk fel a küzdelmet. Győzedelmeskedni kell a jónak a gonosz felett! Egyszer majd célba érünk és örömmel fogjuk megélni a holnapot. Egyszer majd… Higgyünk benne!

Kovács Géza 2014. január 22.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése