2014. február 2., vasárnap

Patkány? Az van!


„ A patkány egyik szeme a Fidesz, a másik az a MSZP.” 

Jön a választás. Érződik kőkeményen mindenhol. A face is tele van minden mocsokkal, amit emberek osztanak meg pártállásuknak megfelelően. Természetesen továbbra sem érdekel az országos politika, nem foglalkozom vele, mert hiába vágyok a kormányváltásra, nem látok egyelőre olyan erőt (nem pártot), aki hiteles lenne és jöhetne. 

Az esztergomi 7-es körzet viszont érdekel, a Csalamádé és Kovácsi lakótelep évtizedek óta a szívügyem. 1990 óta itt az MSZP-Fidesz váltogatta egymást, és meg is látszik a nyomor a lakhelyünkön. Méregdrága távfűtés, mocsok a szeméttárolók környékén, tisztítatlan csatornák riasztják el innen az embereket. Aki tud, menekül, aki nem, itt öregszik meg. 

Mikor évekkel ezelőtt arról beszéltem, hogy a Schweidel lakótelep hátsó része felől elkezdődött a gettósodás, majdnem keresztre feszítettek azok, akik nem ebben a körzetben élnek. Sőt, nálunk az a szokás, hogy a képviselőjelöltek sem itt laknak-élnek, de pofátlanul képviselni akarják érdekeinket! Mivel több tökmagjankó már jelezte, hogy polgármester akar lenni, bal és jobboldali lakótársaim biztatására, én is bejelentem indulási szándékomat. Na, nem kell megijedni: nem polgármesternek! A 7-es körzetben fogom megnyerni az önkormányzati választást. 

Ne feledje senki: „ A patkány egyik szeme a Fidesz, a másik az a MSZP.”

 Kovács Géza 
2014. Február 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése