2014. február 28., péntek

Van-e korrupció Esztergomban vagy nincs?


Meggyőződésem, véleményem, hogy hatalmas felkiáltójelet tehetnénk a mondat végére! Viszont jelenlegi státuszomban, nagypofájú igazságot kereső bloggerként, csak egy kérdőjelet tehetek. Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, Esztergomban csak én /senki/ tehetek mindenről.

Mikor tolvajlásról, a város lenyúlásáról a Fidesz országos kasszájának feltöltéséről és a Meggyes siserahad gátlástalanságáról (lásd. Strigonium) teszek említést, egyből maradi, kevergő, antiszociálissá válók.
Igen, az vagyok, kimondom: mert loptok! Azért mert nem politikusként mozgok fertőzött világotokban, nem kellene a helyi kiskirályoknak, megélhetési percemberek seggnyalóinak (ilyen szót papírra nem illik írni, csak hálóra-sic), akik bizony a gazdasági és politikai hatalmukkal való visszaélésből gazdagodtak meg azt mondani: hogy „hülyeséget beszélek”!

Hát nem…

 Esztergomban, ha most itt lenne száz nyomozó, az is kevés lenne! Az ország legkorruptabb városa meggyőződésem, nagyítóval kellene átnéznie mindent a magukat függetlennek mondó szerveknek, pl. a rendőrségnek, ügyészségnek a NAV-nak!

Itt nem 240 millió Ft a tét, hanem milliárdok. Ennek ellenére, vagy ezért, Meggyest 13 milliós Ft-os csip-csup üggyel jegelik - sikertelenül szerintem-sehol nincs egy vagyonosodási vizsgálat, mi az a cirka 25 milliárd, ami úgy lett városi adósság, hogy semmi nem indokolta!



Magyarország leggazdagabb városa lehetne Esztergom, de elszegényítették. Miért csodálkozunk útjaink, járdáink járhatatlanságán, a közlekedésünkön, a világításunkon, közéletünk állapotán, ha pl. az óriásplakátok helye magánkezekbe került, mert kiszervezték a városi vagyonból ( több száz milliós biznisz) a választások előtt, ahogy a 800 milliót érő Hídlap is érdekes módon elkelt.



Hogy kik a tulajdonosok? Csak azok lehetnek, akik a hatalmon vannak. A politikusi többségé, akik között dr. Völner Pál (Fidesz) nem tett rendet!  A harácsoló korruptakra gondolok, akik lenyúlták bizony Esztergomot és lejáratták a Fideszt!


 Ez nem Tétényi Éva volt és nem az egyszerű, tisztességes esztergomiak!


Kovács Géza

2014. február 28.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése