2014. február 18., kedd

Számomra minden esztergomi fontos és egyenlő!





Megkezdődött a kampány, már most mocskos és visszataszító. Barátságok, kapcsolatok romlanak meg, sőt családtagok nem állnak szóba egymással. Az agymosás, a kormányzati és ellenzéki gyűlölködés megront minden értéket, minden másodrangú lesz, ember emberének farkasává válik.
Undorom van ettől, hiszem, hogy bizonyos intelligencia fölött és alatt kapható csak erre az ember. Fent, akik korruptak, számítóak, megélhetésiek-pártok vezetése- manipulálja és fanatizálja a lentet. Viszont ők nincsenek ott fent annyira rosszban, csak megy a harc, az ország felosztása, kinek jusson a profitból 60% és kinek a 40%. A kormány gátlástalan, visszaél médiahatalmával, az ellenzék széthúzó és korrupt. Ez az, amiből én nem kérek!
Csak ESZTERGOM-ban tudok gondolkodni!
Számomra minden esztergomi fontos és egyenlő. Se nem jobb, se nem bal világnézetemmel minden ember érdekét szeretném képviselni a jövőben. Senkit nem rekesztek ki párt vagy felekezeti hova tartozása miatt, hiszek abban, hogy minden pártban rendes emberek a tagok, csak sokukat megrontanak a gátlástalan fentről jövő, irányított fanatizálással.

Esztergomért élni-halni kell! És TENNI!
Nem ígérni, hanem végre elindulni összefogva egy olyan úton, amely közösségünket összerázza a szebbért, jobbért! Ehhez nem műbalhékra, acsarkodásra, hanem TETTEKRE van szükség!
Mindenkinek kezet nyújtok Esztergomért, és tudom kit kell támogatnom függetlenségi küzdelmünkben!

Vigyük győzelemre az ügyünket, mert csak akkor lesz jövőnk!
Hajrá Esztergom!

Kovács Géza
2014. február 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése