2014. február 15., szombat

Hisztériakeltőknek sokat köszönhet a Jobbik!



Az esztergomi balf…ok csúnyán elszámolták magukat. Mióta kiegyezett, lepaktált az esztergomi Fidesz és MSZP, a keverés, a mocskolódás, Tétényi Éva polgármester asszony lejáratása még nagyobb lendületet kapott. Az esztergomiak jól tudják, hogy egyéni, számító ambíciók állnak a műbalhé mögött, aminek köszönhetjük a pénteki felfordulást.


Az esztergomi hisztériakeltők: Harvay Péter, az Eszterlánc Polgári Társulás elnöke és Gál Tamás az MSZP helyi polgármesterjelöltje.
Ők mindent bedobtak, „jó munkájuk” eredménye, hogy maguk mellé tudtak állítani körülbelül 20 esztergomit és dorogit, illetve hoztak, toboroztak nagy energiával 180 embert Budapestről.
Ezek aztán acsarkodtak a „náci” esztergomiakra, a sajtó tele lett ezzel a műbalhéval. Szekszárdon, Kecskeméten ugyanígy zsinagógából átalakított épületben működik a művelődési ház, ott nem volt balhé a terembérletből. Itt lett, mert Harvay-Gál félék (Esztergomi MSZP) remegnek a hatalomért. Ártanak és közben a „lenácizott” Jobbikot ezzel az akciójukkal +2-3%-al segítették!
Lehet, hogy mindenről én tehetek, de nem lehet az, hogy ezek lepaktáltak a Fidesz mellett, a Jobbikkal is?

Kovács Géza
2014. február 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése