2014. február 14., péntek

Az MSZP műbalhéja



Mindenki tudja, hogy a helyi Fideszt az elkövetett bűneiért pellengérre szoktam állítani. De most azokkal kell foglalkoznom, akik összejátsszanak városunk tönkretevőivel. Ez nem más, mint az MSZP.





(A legutóbbi Művelődési Házban tartott fórumomat is megzavarták hozott emberek, a szálak szintén a helyi MSZP-hez vezetnek.) 

Felbolydult Esztergom, mert ezt akarják a karrieristák, a figyelemelterelők. A számítók, Tétényi Éva polgármestert akarják lejáratni, a figyelemelterelők Simon Gábor (MSZP) 240 milliós fekete pártpénzéről akarják a reflektort elirányítani. Számító műbalhéval, miközben a háttérben az esztergomi Fidesz dörzsöli a tenyerét, a megbízott teljesítette feladatát. Mindenkinek jó ez a gumicsont. Jó a Jobbiknak, mert kontraszelekció révén ebből is épül, jó a Fidesznek, mert nem Meggyes Tamás 25 milliárdjáról beszélnek, Gál Tamás (MSZP) önjelölt polgármesterjelölt szerepelhet és fent is jó, mert Mesterházyéknak nem Simon tolvajlásáról kell nyilatkoznia.
 A pártok –egyéni, kicsinyes céljaik miatt- elárulták ismét Esztergomot, az itt élő emberekkel megint nem törődött senki.
Ne üljünk fel a műbalhés provokációnak!

Kovács Géza
2014. február 14.
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése