2014. február 20., csütörtök

Esztergomra süssön végre a nap





Vona Gábornak (Jobbik) egyben biztos igaza van: Sem a Fidesznek (állítólagos jobboldalnak), sem az MSZP-nek (állítólagos baloldalnak), nincsen programja a másik gyalázásán kívül. Ha megnézzük plakátjaikat, bizony nem magukat rakták fel vagy, hogy mit akarnak, hanem azokat (állítólagos ellenfeleiket lejáratva), akikkel kisebb százalékban akarnak osztozkodni.
Igen, osztozkodni, mert a politikai elit úgy összetartozik, mint hasmenés az illemhellyel. Oda is valók, de nekünk ezzel esztergomiaknak nem kellene foglalkozni, ha nem tettek volna közénk ékeket a pártélősködők. Tavaszi a hangulat a városunkban, de az ég borult. Pedig Esztergom napsütésre vágyik, kikeletre, egymás kezének megfogására, mosolyra és rehabilitációra. Valós észszerű programról nem is beszélve! (Esztergomért élni-halni!)
 Néztem a Gyurcsányék által forgatott kisfilmet Meggyesről, minden szava igaz, de azért nem lesz sikeres a „Keresztapa 2”, mert mégis az a Gy. F. mondja, akit a társadalmi többség sokkal jobban elutasít, mint Orbánt. Pár hét és beigazolódik, minden marad sajnos a régiben, meglehet nyugodni: ez a kormány, tovább folytathatja nemzetpusztító rombolását. De ezzel nem kell törődnünk, mert lefutott a meccs óriási intézményesített csalással és a mi életünket ez döntően nem befolyásolja.
A kiskirályok, megélhetésiek érdeke az acsarkodás, a megosztottság, ezt leírtam többször. Szeretnének megint előtérbe jönni gátlástalanul és még többet lopni. Esztergomot is szabad prédának tekintik, azt gondolják, bármit megtehetnek. Ezt kell megakadályoznunk Esztergomban, csak ebben az esetben van reményünk arra, hogy végre kisüssön a nap!

Pár nap, néhány óra és csatasorba állunk! Fogjuk meg egymás kezét.
A napsütésért.

Kovács Géza

2014. február 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése