2014. július 31., csütörtök

Közelhallgatás intermodálisan

A mai közmeghallgatás helyett közelhallgatás sikerült ismét. Július 29-én értesítették minket, köszönet ezért elsősorban Lux Évának a városi főépítésznek, mert ha Ő nincs, még kevesebben tudunk róla. A „közmeghallgatásról” talán a körzetben élők fél százaléka tudhatott a szervezők hibájából.
 A szervező a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége volt.
Sérelmesnek találjuk azt is, hogy hét-közepén, munkaidőben, délelőttre tették a „közmeghallgatást” és nem a 6-os vagy 7-es körzetben rendezték, hanem a Városháza volt a helyszín. Ha a cél az volt, minél kevesebben legyenek és érjenek rá, ezt profin szervezték a kivitelezők. Ez közelhallgatásnak, hibátlan volt!

A „közmeghallgatás” elején jeleztem, hogy ami itt folyik és így, az törvénytelen, NEM KÖZMEGHALLGATÁS, hiszen szakértőink, a környezetvédők és az itt élő 6500 választópolgár nem tud erről, mert meghívás, felhívás nem történt, időben senkit nem értesítettek!

Itt be is kellett volna fejezni a „közmeghallgatást”, egy másik időpontban az első (!) törvényes közmeghallgatáson szeptemberben a szakmai vitát lefolytatni!

Helyette az egyéni jogos sérelmek kaptak helyet, azokat hallhattuk, akik legnagyobb anyagi károkat szenvedhetik el.

De mi küzdünk tovább, mert mi az életünkért küzdünk!

És ez a legfontosabb!

Megjegyzés:

A tüdőrák (hörgőrák) alatt a tüdő hámeredetű, rosszindulatú daganatát értik, mert szinte mindig a légzőrendszer hámszöveteiből ered. A férfiak rákos halálozásában az első, a nőknél a második helyet foglalja el.

A betegség kialakulása rendszerint a tüdőbe jutó szennyezett levegővel bekerült káros, rákkeltő anyagoknak köszönhető.

Megjegyezném, hogy a körzet egyéni Fideszes képviselői és lehetséges jelöltjei, nem tartották fontosnak a megjelenést!


(Folytatjuk)

Kovács Géza

2014. július 31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése