2014. július 22., kedd

Neutroncsillagnyi megvilágosodás, avagy a Fidesznek Esztergomban nincs 10+1 épkézláb embere!


A Szeretgom tulajdonosa kifakadt, annyira vágyik a polgármesterváltásra, hogy gondolataival önmagát megelőzte és leleplezte. Vagy a főszerkesztőjét, de érdekes párharc vette kezdetét, melyikük akarja jobban Tétényi Éva bukását, miközben –szerintem-fordítva ülnek a pártistállóból kiszabadult lovon.

Tegnapi idézet Cserép Jánostól:  

„Szerintem elég nehezen tudja feldolgozni Tétényi maroknyi megmaradt követője, finanszírozója - mondjuk úgy - befektetője, hogy ez a négy év semmi másról nem szólt, mint a tehetetlenségről. A rámpa ügy ennek a neutroncsillagnyi tehetetlenségnek egy újabb fényes bizonyítéka. A hangsúly pedig azon van, hogy fényes. Túl fényes, túl hangos, érted.

Ebben a helyzetben az is kontraproduktív, ha azt mondják, hogy Tétényit elnyomták a tízek (mert hát jól látszódik, hogy 4 év elteltével 10 épkézláb ember nem maradt körülötte, akiket el tudna indítani "tétényi téri színekben", hogy egy hangyabögyörőnyi esélye legyen valami testületi többségre abban a nem túl valószínű esetben, ha újrázni tudna polgármesterként), meg az is, ha ennek az ellenkezőjét próbálják elmondani, miszerint Tétényi teljes szélességével a közpénzek elherdálásának megakadályozásáért dolgozik. Mert hát ugye látszik, hogy nem, épp egy félmillás bírságot kockáztat a város nevében azzal, hogy addig is amíg nem dobja vissza a perújítási kérelmet a bíróság nem tesz úgy, mintha legalább megkezdték volna az előkészítését a rámpa visszaépítésének...
legalább megkezdték volna az előkészítését a rámpa visszaépítésének...”

Kedves János!

Az a baj a felvetéseddel, hogy erőlködés ízű. Ugyanis Esztergom város lakói, polgárai, pár nappal az ajánlások gyűjtése előtt, nem ismerik a Fidesz polgármesterjelöltjét, a képviselőjelöltjeit, nem tudjuk, hogy kék-fehérben vagy narancssárgában, szövetségben vagy párta nélkül indul-e a kormánypárt? Egyáltalán indul-e?  Ki lett és nem lett polgármesterjelölt? Ki a listavezető, ki esett ki? Mi áll a döntések hátterében? Miért több a 22, mint a 44? Völner akarata érvényesül vagy Kiss-Rigóé? Meggyes kire szavazott? A nyergesi farok csóválja továbbra is Esztergomot vagy megvívják a helyi Fideszesek- ha egyáltalán vannak (?)- a függetlenségi harcukat? Lesz-e városi rezsicsökkentés a Strigonium jóvoltából? És folytathatnám azokkal a valóban jogos kérdésekkel, amelynek válaszára valóban szomjazik Esztergom szavazópolgára: „ki a városi Fidesz maroknyi megmaradt követője, finanszírozója - mondjuk úgy – befektetője?”

 A neutoncsillagnyi megvilágosodás lehetett volna annak elismerése, hogy Tétényinek elutasítottsága, közelében nincs, mint Meggyesé ( Fidesz) volt, így a tehetetlenségi erő bizony bumerángként csaphat vissza, Meggyes után azokra a meggyesistákra is, akik azt mondják, hogy ők már nem azok.
Dehogynem! Ugyanabban az alapszervezetben vannak, ahol Meggyes fizeti a pártbélyeget és bizony ők voltak nagyrészt, akik asszisztáltak Esztergom eladósításához, vallásháborújához!
Ők a gazdasági érdekelt táblatartók! Nézzetek körül azokon a képeken, amely a honlapotokon is megtalálható.

Üdvözlettel:
  
Kovács Géza
2014. július 22.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése