2014. július 26., szombat

Ki előbb, ki utóbb, de rájön, hogy ESZTERGOMI



Miközben az országban ezrek húznak fehér pólót és tiltakoznak a zsarnokság hazugsága ellen, van, aki szembe megy a (NÉP)akarattal. 
 Csütörtökön a Fradisták, tegnap az egymás ellen küzdő Nyíregyháza és Debrecen szurkolói mondták, elég volt: kiállnak a Fradi szurkolók mellett és az a agyrém ellen, amit Kubatovék politikus bűntársaival, be akarnak vezetni.

Esztergomban senki nem hitte el évekig, hogy nagy baj van, a cinkosok, az egzisztenciális felszopók kiszolgálták a város tönkretételét. Meggyes Tamást (Fidesz) polgármesteri székbe anno Kiss- Rigó László emelte.

A püspök úr Kubatovnak PR-ből a napokban szkennert egyet.

 Nemrég az esztergomi ellopott (NÉP)vagyona magánkézbe került, újra Kiss-Rigó mondja meg Szegedről, ki legyen Esztergom Fideszes polgármesterjelöltje. 
 A Strigoniumos hirdető táblák Esztergomban magánkézbe kerültek, amelyeknek bérleti díja hiányzik a Fradi kasszájából, ahogy Esztergom városéból is, hiszen ez a pénz, a kampányra (is) valakinek biztos hátteret biztosít.

 A Fradisták és a futballszurkolók rájöttek, hogy „Ők is esztergomiak” miközben mi esztergomiak meg arra, hogy "személyiségi jogok nélküli szurkolók vagyunk", hiszen többségünk ( a NÉP) nem tartozik a politikai elithez!

( Ma, több városunkban folytatódik a szurkolói szolidaritás, ellenállás! NB-I-es forduló van…holnap is, hiszen a Fradi Kecskeméten játszik!)



Kovács Géza

2014. július 26.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése