2014. július 28., hétfő

A körzetért és a városért semmit

Az önkormányzati választáson sokat csalódtak az esztergomiak. Legtöbbször a körzetek képviselő kiválasztása sikerült szerencsétlenül. Vagyis majdnem mindig! Azt nézte a többség, ki mögött milyen pártembléma szerepel, esetleg a nyertest akarta eltalálni a tippelő!
Jelzem, ez így  rossz, nem működik. Az önkormányzati választáson el kell felejteni a pártpolitikát. Egészben kell gondolkodni, azon, hogy problémáimmal, kihez tudok fordulni, ki fog mindenképpen lépni az érdekemben.
Esztergomban 2010-2014 között bebizonyosodott ( és előtte is) a helyi Fidesz jelöltjeire nem szabad voksolni. Ők nem a MI érdekeinket, nem Esztergom akaratát képviselik. Tegyük a kezünket a szívünkre, totális Fidesz kormányzásnál a város és lakói, eddig kétszer voltak büntetve!

Ebből a becsapásból, többet nem kérhetünk. Ráadásul a kiválasztott helyi kormánypárti csókosok, a saját bizniszeikkel voltak csak elfoglalva, nem a körzetükkel és választópolgáraival.
 “Meggyes Tamás igazi arca” című könyvem fellapozzák, a 148. oldalon, a 2010. október 3-án történt e-mail váltásom olvashatják:

" Szia Gyuri!
Gratulálok a 7. vk.-ben a győzelmedhez!
Tudom, ami hátrány ért a kampány során, nem Neked köszönhettem. Konstruktívan, ha igényt tartasz rá, segítem az elkövetkezőkben a munkádat. A valós problémákra –amit az itt lakók mondanak és megélnek-felhívnám tisztelettel a figyelmedet.

Üdvözlettel:
Kovács Géza" 

"Szia Géza!

Köszi a gratulációt!
A körzetért és a városért mindent.
Köszi élni fogok a felajánlásoddal.

Pál György "

Akkor gondolkodjunk kicsit. Pál György ( Fidesz), hogy (nem) képviselte a 7. vk.-t és az itt élő választópolgárok érdekeit? Megalázó lenne a felsorolás, miben nem tett semmit, de a kispostát, helyijáratot, Magvető szobrot, Intermodális csomópontot említenem kell és még sok-sok dolgot kapásból tudok mondani, de ez most nem az a fórum. Egyébként amire a törvény kötelezi őket, még azt sem teljesítették!
A 10-ek ( Fidesz), az írásban közmeghallgatáson feltett kérdésekre, nem válszoltak. Pál György (Fidesz) sem.

“ A körzetért és a városért mindent. “
-Gondolkodjunk: Így történt?
Kovács Géza
2014. Július 28.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése