2014. július 11., péntek

Kubatov megbukott, mint Meggyes Tamás Esztergomban


Nem az esztergomiaknak mutatom be Meggyes Tamást ( Fidesz), hanem azoknak a Fradistáknak és sportszeretőknek, akiket felháborít Kubatov Gábor, a Fradi elnökének, politikai kommiszárjának ámokfutása.
Meggyes, Esztergom polgármestere, majd országgyűlési képviselője volt, 11 évig teljhatalmú élet és halál ura. Lett városőrségünk és az UD. Zrt. ( titkosszolgálati cég) Esztergomból üzemelt.
Listáztak, megfigyeltek bennünket, bértollnokok tartották fent a politikai hatalmat, lejáratták azokat, akik kritikát fogalmaztak meg, hogy baj van.
Mesés vagyonok tűntek el, miközben a város csőd közeli állapotba került 25 milliárdos adósággal, ennek ellenére belehazudták az arcunkba a sikerpropagandát, becsapták az esztergomi polgárokat. Felefelé ment a fenéknyalás, Orbán díszpolgár lett, bújtatott állásban munkát kapott Esztergomban minden “jó” idegen elvtárs, ezért Esztergomban lehetett asszonyt verni, drogozni, bűncselekményt elkövetni. Mi megfigyelési,  hálózati térképen, ők kaviáros hidegtálat zabálva. A politikus hatalom közeléből kiváltságos volt, lehetett tanulatlan, köppönyegforgató, hazug, hiszen a sógor-komák, “kubatov félék”, megvédték “Esztergomot” fentről.
Meggyes meg ment előre, mint a bulldozer, fenyegetett, feljelentett mindenkit, egy várossal került szembe, aztán fordult a kocka: összezárt vele szembe a velejéig sértett magyar, M. T. ki húzta a gyufát.
Talán így érthető az adott cím, miért hoztam párhuzamot. Hatalmasat bukott M. T., az esztergomiak egy keresztény piros-fehér-zöld városban olyan vereséget mértek a Fideszre, ami azóta is példátlan. A sok hazugságért, megaláztatásért szavaztak ellenük!
Kubatov rálépett a Meggyes-útra, közeledik ő is “Waterlooja” felé. Az elmúlt hónapokban a Fradi szurkolók rájöhettek, hogy ők is mind esztergomiak, a kisérlet, ami nem vált be Esztergomban, most az Üllői úton folytatódik. A módszerek ugyanazok. De ebben a háborúban csak Kubatov veszíthet, de úgy, hogy magával ránhatja Orbánékat a teljes pereputtyal.

Mivel a magyar társadalomra nagyobb hatást gyakorol a FRADI, mint egy 30ezres város, véleményem szerint Orbánék nagyon nagy bajban vannak. Az ellenállás kiteljesedett! A szurkolói összefogás kemény dió, őszinte elsöprő erő, amibe beletörhet a hatalom bicskája, a balhéból csak rosszul jöhetnek ki. Azzal a keménymaggal állnak szemben, akik mögött a társadalmi elégedetlenségi támogatottság egyre nagyobb!
A lelátói futball háború kiteljesedhet és olyan őszt vízionalhat, amit Gyurcsányék éltek meg 2006-ban.
Orbán tudja ezt és talán Kubatov ezért lehet ideges. Nem azért mert a máltai halászok, villanyszerelők majdnem kiejtették az üzleti vállalkozássá silányított zöld-fehér csapatot a budapesti visszavágón.
Kubatov megbukott, a kérdés, hogy tüntetik el a süllyesztőben!? Minket viszont az érdekel: mi lesz a FRADIVAL és hol van?

Kovács Géza

2014. július 11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése