2014. augusztus 7., csütörtök

Hová tűnt "Damon Hill"?



 Annyi mindent kellene írnom, de „félve” ütőm le a billentyűzetet.

Talán értiTEK?

 Olyan országban élünk, ahol a bürokrácia-korrupció oszt szerepet, a másként gondolkodó, igazságot kimondó, a meg nem alkuvó, az antiszociális ( egyszerűen hülye) vagy „bűnöző”.  A törvények betartása ránk érdekes módon mindig sokkal jobban vonatkozik, mint egyesekre, az igazi bűnözők meg ingben és nyakkendőben lopják a milliárdokat (!) és mondják meg, mit csináljanak velünk az egyenruhások.

Talán ezért kerestek a napokban 10ezer Ft (!) helyszíni bírság befizetésének elmulasztása miatt az egyenruhások, bilincsbe szerettek volna elvinni 2 napra.


Köszönöm! Értem, megígérem, „még jobb” leszek!

A bírság befizetve és csak olyan kérdéseket fogok továbbra is feltenni, amelyek közérdeklődésre számítanak, de azért az önkormányzati választások előtt, esélyegyenlőséget tisztelettel, hagy kérjek!


Mivel minden-mindennel összefügg, nézem a városi Fidesz listát, polgármester és képviselőjelölteket és nem értem hová tűnt „Damon Hill” avagy a magyar hangja: György Róbert. Felvállalta Meggyes Tamás és testületének kicsinálását, pol. korrektül járt el,  aztán megkapta a jutalmát, a nagy semmit. Nem lesz képviselő sem a megyében, sem Esztergomban, polgármesterjelölt sem, sőt, azt mondják a hullámok, kezdenek összecsapni a feje fölött, hiszen csak a rámpa-ügy marad.

Így, Damon Hill sorsa vár rá is, ahogy több olyan jelöltre, aki nem lett most jelölt még sem. Ők lesznek a bűnbakok, ha nem nyer Etus anyó!

Ez mutatja, az esztergomi Fidesz igazi, változatlan retro meggyesista arcát. A mostani testület egyes fideszes tagjairól majd még írok, akik felcsaptak politikai komisszároknak, mocskosságuk a háttérben a kommunista Szamuelyt juttatta eszembe, aki egyszerűen a halál biztosa volt!


ÉrTEK mindent, a történelem önismétlő folyamatát főleg! Ahogy a „viccet” is…hiszen nekünk visszatértek ezek az idők:   

 Ötvenes évek, Rákosi kép alatt, pártgyűlés.

Kovács feláll és kérdez „Damon Hill” után:

Elvtársak, én csak azt szeretném kérdezni, hogy hova tűnt a tej, hova tűnt a hús, hova tűnt a túró?...

Egy hónap múlva újabb pártgyűlés, Szabó feláll, én csak azt szeretném kérdezni, hogy hova tűnt a Kovács?


Kovács Géza



2014. augusztus 7.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése