2014. augusztus 21., csütörtök

Meggyes mégis elindul Esztergomban?



 Alakul ez kérem, mint púpos-gyerek a prés alatt, a sérelmek és az elvarratlan szálak lassan Esztergomban kibogozhatatlanok.
Az esztergomi Fidesz tagság által demokratikusan megszavazott jelöltek több körzetben nem indulhattak, aztán kegyvesztett lett a szerintem polgármesterségre esélyes, fiatal és agilis Heer Ádám, majd Dr. Pák Gábor. György Róbert elvégezte Meggyes és kompromittálódott társainak leépítését, cserébe még frakcióvezető sem lehet, ha egyáltalán lesz az ezer sebből vérző, önszalámizódó, szövetségnélküli esztergomi kormánypártnak frakciója. A lényeg, a szegedi püspöki kalapból előkerült Romanek Etelka, miközben az Esztergomi Keresztény Egyesület ( EKE) hoppon maradt, polgármester és képviselőjelölt nélkül! Több kimaradt nevet azzal vigasztaltak, hogy a kompenzációs listát majd vezetheti (pl.Németh Zoltán, Steindl Balázs, Pócsföldi József), de naiv közülük, aki ebben hisz. A sérelmek, az elégedetlenség így az egekig ér, sok az eszkimó kevés a fóka, ezért egymást gyalulják a narancssárga eszkimók.
Több körzetben indulnak „függetlenként” azok az emberek, akik nem álltak távol Meggyes Tamástól. Ezzel jelentősen csökkentik az így sem acélos jelöltek esélyeit.  A páncélarcú is fújtat, mégsem úgy van sok minden, ahogy ígérték, és ha már a meggyengült Völner, ő is előjönne, főleg úgy, hogy Kiss-Rigó aktivizálta magát, az óriásplakátok ára sem érkezett meg.
Igen, az a Kiss-Rigó, akit érdekes módon Meggyes anno maga mellé tudott valami miatt állítani! Így, valószínűleg Meggyes felbátorodik és előjön, akár minden körzetben, talán nem is csak függetlenként, nem is a háttérben!
Még a következő jutott az eszembe, ha Völner meggyengült és úgy hírlik az esztergomi közéletben nem akar részt venni Horváth Mihály, akkor ki itt a gazdasági nagyvad?
Csak nem az, aki hosszú időre „szabadságoltatta” magát egy óriásbirodalom éléről!?
Kovács Géza
2014. augusztus 21.
    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése