2014. augusztus 25., hétfő

Átírt valóság



Órák alatt összegyűlt a jelöltséghez szükséges aláírások többszöröse. Köszönöm!
Alig néhány óra alatt, tudomásom szerint Esztergomban elsőként sikerült összegyűjteni a képviselőjelöltté váláshoz szükséges mennyiségű aláírás háromszorosát a Kovácsi lakótelep-Csalamádé városrészben. Egyedül, pár óra alatt. A 12 fős kampánycsapatunk még dolgozik valószínűleg Ő náluk az általam összegyűjtöttnek a többszöröse van…
Ő róluk szólnék: Jobbikos, MSZP-s, DK-s, LMP-s, független, Fradista - Újpesti, lányok- fiúk, nők-férfiak, fiatalok-öregek Együtt összefogtak. Ők álltak mellém segítőnek. Az ESZTERGOMIAK! Ők nem rekesztenek ki senkit, tudják, hogy MI a valódi lokálpatrióta Összefogás!
Első szó ilyenkor a köszöneté! Köszönöm Nekik és minden esztergominak, aki ha nem is támogatott aláírásával, de meghallgatott! Köszönöm az esztergomi embereknek a munkát, és egyben gratulálok nekik, hiszen ilyen rekord gyorsasággal még nem sikerült ennyi aláírást összegyűjteni.
A választók rajtunk és az aláírásokon keresztül üzentek: nem kérnek a hazugságból, a pártkatonákból! Talpra akarják állítani Esztergomot, azt akarják, hogy ez a város működjön, olyan emberek legyenek képviselőik, akik együttműködnek! Fejlesztést és összefogást akarnak, olyat, amely képes megoldani a város működési problémáit, képes a kormánnyal összefogva fejlesztéseket megvalósítani, csak elvárják, hogy a kormány tartsa tiszteletben az esztergomiak akaratát és legyen egyáltalán ilyen szándéka!
ELÉG VOLT a BÜNTETÉSBŐL! Gyors és eredményes változást fogunk elérni Esztergomban! Ehhez azonban nem csak most, az ajánlások leadásánál kell tevékenyen részt vennünk, nem csak most kell minél több támogató aláírást összegyűjtenünk, hanem október 12-én el kell menni és az összefogásra, a fejlesztésre, a valódi független polgármesterre és azokra a képviselőire szavazni, akik nem kirekesztők és tudnak végre a választópolgárokért dolgozni!
Az aláírásgyűjtést az önkénteseinkkel együtt a képviselő jelöltek és én magam is folytatni fogjuk. Felkeresünk a 7. választókörzetben minden választót!
Állítsuk együtt talpra Esztergomot! Minket megtalál mindenhol!

Kovács Géza
Független képviselőjelölt
2014. augusztus 25.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése