2014. március 6., csütörtök

Meggyes hurokba tette a fejét!

                           

Február 28-án kiborult az a bizonyos bili, egyelőre még nincs országos botrány, de higgye el mindenki az lesz belőle, ahogy Meggyes Tamásné ( Zimon Andrea) Teomo Kft. óriásplakát bizniszéből. Dől minden, jönnek az ügyek sorban vagy az általam megjósolt „öngyilkos ugró” szarvas, amelyik Meggyes autóját jó előre kinézte. Csodálatos pajszerosunk, városunkat és polgárait megnyomorító, a vágóhidat választotta.  Tudtam mindig, hogy kezelhetetlen a páncélarcú, csak az idő volt kérdéses, mikor ad jelet szájával az időzített bomba beélesítésére. Ez megtörtént február 28-án, a robbanás bekövetkezése hátra van. Talán még a választást meghatározó dolgok is előkerülhetnek, az biztos, fejek fognak leszakadni, hogy kié az még kérdéses, de Meggyes Tamás és a Steindl-Zoltai frakció elhullott.

  

A videó megnézése után, rádöbbenhetünk, hogy Esztergomban lelepleződött a Fidesz megélhetési maffiája, és ne higgye senki, hogy ez csak Esztergomra jellemző.

Esztergomot tönkretette –szerintem-ez a megalomániás, agyament, aki bár milliárdos adósságokat halmozott fel, romba döntötte városunkat, megtehette, mert véleményem szerint: Esztergomból (is) töltötték fel a Fidesz pártkasszáját.



Jó hallani az igazságot, minden harcunkat hitelesített mondataival Meggyes:

„Felsőbb erő ragadta magához az esztergomi Fidesz frakciót…felsőbb utasításra döntöttek…politikai döntés született… a felsőbb erő magához ragadta a ragadós felét a frakciónak…vége van a városnak, ha a fölülről jövő dolgokhoz asszisztál… az a baj, hogy esztergomiak ügyeit nem egy másik településről és nem a kamarai berkekben kellene eldönteni…”


Erre nincs mit mondani. Aki esztergomi érti. Esztergom városa és polgármestere ellen (Tétényi Éva) felülről dolgoztak (azaz a kormány), a kamara párternyő alatti működik a város ellenes biznisz és a más település alattvalói vagyunk, jelen esetben: Nyergesújfalu.

Ahonnan Dr. Völner Pál (Fidesz) véletlenül származik. A Strigonium (Esztergom vagyonkezelője) igazgatóját is onnan hozták! Meggyes az igazságot mondta, mert elvették a mézescsuprát. Most árulkodásával, leleplezésével Völner kezéből is ki akarja verni a mézes csuprot!



Lelepleződött a velejéig korrupt pártrendszer. Háború van Esztergomban, Meggyes hurokba tette a fejét.



Én csak az összefüggéseket jól látó krónikásként, egy sört kérek!




Kovács Géza

2014. március 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése