2015. február 9., hétfő

Esztergomi visszarendeződés?


Az esztergomi piacon történtek sok embert észre térítettek, a hatalmas probléma, hogy szerintem: későn. A megírt valóság jól mutatja, mutyiváros újra Esztergom, ilyen sumákságot Meggyes ideje alatt és Meggyes embereitől élhettünk meg. Az esztergomi testületről a város véleménye leegyszerűsítve, hogy szavazógépek, ha ilyen előfordulhatott, akkor ők sem különbek elődjeiknél. Több ezren olvasták pénteki írásom, jöttek reagálások írásban és telefonon is. Az új, hogy fenyegetés is! Számomra ez bizonyítja legjobban, valami nagyon nincs rendben Esztergomban! Az általános városi vélekedést megosztanám:



„Tisztelt Kovács Géza Úr!



A blogjának rendszeres olvasója vagyok, bevallom, van, amikor nem értek Önnel egyet, de a február 6-án megjelent „Mi történik az esztergomi piacon?” írása, megdöbbentett. Romanek Etelkára és Meszes Balázsra szavaztunk a családunkkal együtt az önkormányzati választáson, azt gondoltuk Esztergomnak kell a kormány segítsége. Biztosak voltunk benne, hogy Meggyes Tamás és csapatát nem lehet a Fideszhez hasonlítani, új emberek hozzáértők lesznek és nem veszik semmibe az esztergomiak akaratát.

Ez a kinevezés, pozícióba helyezés felháborító! Érthetetlen számunkra az eljárás menete és a piacon dolgozók érdekének semmibevétele. Ez így van, ahogy leírta, akkor 2006 után, ismét rosszul szavaztunk ősszel.



Üdvözlettel: X.Y.”


A név és cím bizalmas kezeléséről jut eszembe, hogy kiosztásra került egy adatgyűjtő lap, amiről sem a Strigonium, sem a Városháza nem tud. Strigoniumos piacfelügyelőként mikor tevékenykedett az újra előkerülő hölgy, láthattuk, hogy a számla kiállítás nehézségekbe ütközik. Ezért nem hiszem el, hogy ez saját ötlet lenne.

Azok az emberek, akik nem kívánatosak, azoknak állítólag a helypénzüket 500%-al emelnék!

Nem akarok még mélyebbre ásni ebben az ügyben, de tudom per is lesz, az új (ex-sic) piacfelügyelő szintén tesz feljelentést, így érthetetlen, totális a háború az esztergomi piacon.

Emlékszünk?



Déja-vu. Meggyes ideje visszatért.



Kovács Géza

2015. Február 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése