2014. október 21., kedd

Vissza fogjuk sírni Meggyest!



 Meggyes Tamás mikor választást nyert, nem állt fél várossal harcban, sőt, még velem sem. Meggyes első 3-4 éve botránymentesen telt, akármennyire megdöbbentő, Esztergom 2/3-ada vele volt.

A képviselők közül nem 1-2-vel lehetett beszélgetni, igazi képviselőként működtek, romantikus időket éltünk, hiszen a VÁLASZTÓPOLGÁR akarata néha képviselve volt.

Aztán szép lassan minden megváltozott, elhatalmasodott Esztergom első emberén a betegsége, és akik most 2014-ben bejutottak, családjukkal együtt kiszolgálták és haszonélvezték (!) a Meggyes érát! Feledékenyek vagyunk, erre építenek, de nagyok a sebek és vagyunk sokan (többen), akik nem fognak megalkudni. Ennek több oka van, a legnagyobb, hogy az esztergomi Fidesz nem újult meg. Ezért most nagy gondban van szerintem Romanek és csapata! Mondok még egy okot miért:

Romanekék mindent vittek, de még sincs többségük, nincs Esztergom 2/3-ada vele, sőt a számadatokat elemezve 40-60%-ról indul az új PM. A képviselők közül is akárhogyan nézem, legalább 5 (!) egyéni körzetben matematikailag kisebbségben vannak, a rákosista szalámitaktikának köszönhetik a mandátumokat. Ráadásul nem csak ez a baj. Akik ellenük vannak, tudják, hogy semmiben nem különböznek ezek az „új időket” hozók Meggyestől.

 De hogy lennének mások? Különbek? Jobbak?

Bánhidy Vajk apja, Eck Alajos fia pl. „nagy változás”.


Apák és fiúk családi vállalkozása a Kiss-Rigó-Hernádi esztergomi mutyiban, akik közül már most sokan lementek kutyába. A beképzeltségtől, önteltségtől alig látnak az elején, ebből semmi jó nem fog kisülni. Szerencsétlen helyzet a kialakult és nem vagyok benne biztos, hogy nem lesznek Magyarországon hamarosan hatalmas változások. Egyébként, talán van köztük 1-2, aki olyan, mint Meggyes időben az elején, de a képviselők többség ahelyett, hogy támogatóikat és szavazóikat önmérsékletre, józanságra intené, hergeli a tudatlanokat!

Valahogy azt érzem: vissza fogjuk sírni Meggyest!

Megoldás: Összefogás és Kiskunfélegyháza. Ez összetartozik. Az orbánista Lezsák Sándor Kiskunfélegyházán a Nemzeti Fórum civilszervezetet támogatta a Fidesszel szemben. Hatalmas vereséget szenvedett a Fidesz. Esztergomban sem a bal fogja egyedül leváltani a Fideszt.
Reményeim szerint „Lezsákok” segítségével a pártatlanság!


Kovács Géza
2014. október 21.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése