2014. október 10., péntek

Levél a Tisztelt Választópolgárokhoz!

 Megszólítattam a Fidesz jelöltje által: kesztyűt vágtak az arcomba. Nem haragszanak, én kerülném a személyeskedést, nem nyílt levél formájába válaszolnék, és főleg nem a szerzőnek.
ÖNÖKHŐZ FORDULOK, KEDVES LAKÓ- és SORSTÁRSAIM!
Nagy a zavar a Fidesz háza táján, mert tudják, hogy kétesélyes az önkormányzati képviselőjelölt választás a Kovácsi lakótelep- Csalamádé városrészben, ahogy Esztergom polgármester választása is!
Leszögezném, én akkor is együttműködnék polgármesterrel a lakhelyem, választókerületem érdekében, ha nem TÉTÉNYI ÉVA (független) lenne a megválasztott. Ennek ellenére szeretném, ha Tétényi nyerne, akivel az első pillanattól kezdve nem működtek együtt azok, akik most engem kérdeznek!
Akkor, amikor bezárták a kispostánkat, helyi-járat közlekedésünket ellehetetlenítették, sötétbe borították városunkat, 0 Ft-ot szavaztak meg az alapvető kötelező közfeladatokra, akkor bizony konfrontálódni kellett a hatalommal. Mert büntettek minket, alkotmányos jogainkat lábbal tiporták, mert nem a megalomániás Meggyes Tamást szavaztuk meg! Egyéni tragédiám, hogy Meggyes (Fidesz) el akart tiporni, vállalkozásomat is kitiltotta Esztergomból, egy kis túlzással többet voltam Bíróságon a vádlottak padján, mint választókerületünk összes lakója együttvéve. Ez nem az én bűnöm, ez az esztergomi Fidesz szégyene!
Egyébként a hazugság ellen mindig, minden törvényes eszközzel küzdeni kell!
Nyílt levelükkel megmutatták, semmit nem változtak, továbbra is skatulyáznak, csúsztatnak. Nem az itt élőket akarják képviselni, velem ellentétben, hanem csak győzni szeretnének, minden eszközt bevetve!
Aztán megint felednek minket, választópolgárokat, ahogy eddig mindig!

Ha már a B közép szóba került, akkor megemlíteném, nem stadionokat kellene építeni, nem üldözni kell azokat, akik kijárnak a gyenge színvonalú futballmérkőzésekre. Pár hónap alatt 5400-ról1400-ra (!) esett vissza az NB-I átlag nézőszáma. Mert tönkretették a „hozzáértők”, épp úgy, ahogy ESZTERGOMOT!
Független polgármestert és független képviselőt válasszon október 12-én! Ne aprózza el szavazatát, ne pártoskodjon! Ez az egyetlen erőteljes lehetőségünk.

KOVÁCS GÉZA
Független jelölt

2014. október 10. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése