2014. október 27., hétfő

Esztergomi lóláb


https://www.youtube.com/watch?v=-Aph46Zr8Zw

Miközben a mai délután Romanek sleppjével átvette a Városházán az irányítást, még mindig hatása alatt vagyok a KTV-én (Körzeti Televízió-Bihari Tv) leadott, megdöbbentő videónak. Schlett István esztergomi fideszes politológus elemezte az esztergomi októberi önkormányzati választást. Schlettre, oda kell figyelni, nem csak hatalmas lexikális tudása miatt, hanem azért, mert ő Schlett. Az a Schlett, aki nem csak szétverte Egri János- Elmebajnokságában a jelzőlámpás székkarfát, sokkal több ő ennél. Éleslátóként 1988-1989-ben az SZDSZ és Fidesz tanácsadója volt, jövőbelátó intelligenciájával rangot vívott ki, nem csak Esztergomban. Pisti Úr a kombinátor, a két lábon járó tudás, akit Meggyes kiutált a közéletből. Schlett csendben tudomásul vette nélkülözését, de most előjött, hiszen ő mindent ért.



Köszönet



Nézzük meg a felvételt. S.I., nem Romaneknek mond köszönetet, hálával emlékezik többször Stámusz Andreára és Körmöczi Miklósra. Ajánlja az esztergomiak figyelmébe, hogy a „sötétséget legyőző” szövetségesek nevét foglalja imába a „megvilágosodott” nagyközönség. Erre mondom, hogy kilóg a lóláb igazán. Azt hallani, Esztergomra a MOL-os Hernádi mozdult rá erőteljesen, ott is volt a Horvátországban körözött vezér az október 11-i Orbán villámlátogatáson. Ott ült Romanekkel és a 10 egyéni képviselőjelölttel, akik másnap 100%-osan helyzetbe hozták magukat, a széthúzó, egymást és ESZTERGOMOT eláruló nem kormánypártoknak köszönhetően. Stámusz Andreát az a bizonyos „zsinagóga ügy” mozgatta. Gál Tamás (MSZP) "jóvoltából" Tétényi Évára a Jobbik vezérkar megsértődött. Körmöczi ügy tisztább, az ő sértettségét a Hernádi családhoz tartozás erősítette!

Orbánéknak, Esztergom a legfontosabb város volt, ezt Schlett kiemelte, elismerte. Azt kevesen tudják, hogy a 27 szavazókörzetbe-27 közvetlen Orbán ember volt delegálva, akik folyamatosan azonnal Budapestre jelezték a pillanatnyi állást. Hangsúlyozom, nem fideszesek, hanem 27 közvetlen ember, aki a Helyi, Területi, Országos Választási Bizottságot megelőzve jelezték K-telefonon Budapestre az állást, percről-percre!



Titkosszolgálatok



Schlett erről is beszélt. Ő szerinte részt vettek a külföldi titkosszolgálatok az esztergomi önkormányzati választás alakításában.

Vajon melyik?

Egyiknek sincs értelme, egyre bátorkodok gondolni, ki is jelentem: kilóg a lóláb! Az első nagy pofont honnan kapta Tétényi Éva? Gál Tamástól (MSZP). Amikor itt járt a Jobbik és a volt zsinagógában, amely ma az esztergomi művelődési ház, a többi párthoz hasonlóan a választási nagygyűlését megtartotta. Vonáéknak jó reklám volt, az MSZP és Tétényi Éva ebből a műbalhéból rosszul jött ki. A nevető győztes ebben az ügyben az esztergomi Fidesz volt, akiknek az MSZP akciója áldás volt. Ebben az ügyben, aktívan jelen lehetett az izraeli titkosszolgálat, amelyik a magyarral napi munkakapcsolatban van, több okból.



Konklúzió



Schlett, kilógatta az esztergomi lólábat a videó végén nyilvánosan. Romaneknek nem azt ajánlotta, hogy béküljön meg az esztergomi többséggel, Tétényi Éva híveivel, támogatóival, hanem azt javasolta, hogy Izrael és Magyarország helyzetét Esztergomban erősítse, csúcsra járassa és emlékezzen a roma holocaustra is erőteljesebben, mert Esztergomnak ez a jövője.


A „rátermett, nagy műveltségű” Sztojka ott van a testületben, hozzá Romanek személyesen ragaszkodott.

Azt hiszem a titkosszolgálatok valóban benne voltak az esztergomi önkormányzati választásban, hogy minél több jelölt legyen és a zsinagóga műbalhé is –semmi mást - a megosztást szolgálta.

A Fidesznek hozott Ószövetségi áldást!



Kovács Géza

2014. október 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése