2014. október 9., csütörtök

Az esztergomi Fideszre szavazni szándékozókhoz és a bizonytalanokhoz!


Az elvakultság, a tények nem ismerete, az egyszerű tévedés vagy szimplán megalkuvás a városi többség szemen köpése. A mostani esztergomi Fideszre adott voks 2014. október 12-én, esztergomiak megalázása, akik rettegünk attól, hogy újra Fidesz politikus utasítására megfigyeljenek, üldözzenek, vagy csak egyszerűen ellehetetlenítsenek minket!

Tétényi Éva 2010. október 3-án: 8 117- 4494 arányban győzte le a Fideszt, akik bosszúból Tétényi Éva mozgási terét, lehetőségeit beszűkítették, nem működtek együtt, vagyis a polgármester asszonyon keresztül 8117 ember akarata ellen tettek.

Minden eszközt bevettetek, a szenvedéseinket a városi Fidesz jóvoltából nem sorolnám újra, a sötétben botorkáló, aki annyit várt a postán csekkjeivel, hogy közben leállt a helyijárat közlekedés, nagyon jól tudja, mire gondolok.

 Valami megváltozott viszont. Nem jelentettek fel politikai okokból, idegen bértollnokok nem járatták le, nem szúrták ki autóink kerekeit hetente, nem volt mutyi, sikerpropaganda, mesepark, hazugság, a szeretet legyőzte a gonoszt, legalábbis gondolkodásban. A 10 Fideszes egyéni képviselő azért gyalulta a városi akaratot, taposták a sátáni meggyesi utat, minél rosszabb közállapotot teremtettek, hogy megtörjék a 8117-et, a közel kétharmados többséget.

Esztergom letámadása, totális ostroma ezekben a percekben is tart. Minden vonalon nyomulnak, azok a idegenek, akik Meggyes Tamás háta mögött is álltak: telefon, óriásplakát, bértollnokok, szórólapok, hírportál, média, megy a mozgósítás (aláírásgyűjtés listák révén) kétezerrel.

Ezek az újnak tűnök is a régiek! Van köztük 1-2 egyéni képviselőjelölt, aki kilóg a sorból, de a módszerek újra gyomorforgatóak, elég a hazug közleményeikre gondolni!

A Fidesz esztergomi tisztességes részét, kizárták a demokráciából, ahogy a 8117 esztergomit az elmúlt 4 évben, a Szeged-Csanád megyés püspök és Nyergesújfalu között elveszik a lokálpatrióta akaratunk. Függetlenségi harc ez a javából!

Az esztergomi Fideszre szavazni szándékozókhoz és a bizonytalanokhoz!

Csak arra szeretnélek kérni tisztelettel Benneteket, soraimon gondolkodjatok el, és ne köpjetek minket vasárnap szemen.

Ne részben, egészben gondolkodjatok.

Köszönöm!

Csak Esztergom!



Kovács Géza

2014. október 9.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése