2014. április 29., kedd

A nyergesiek már a spájzban vannak!





Istenemre kedvelem Nyergesújfalu városát és a nyergesieket, megvallom, jobban, mint pár ipar települést megyénkben és lakóit, akik évtizedeken keresztül elnyomták királyvárosunkat.

De hangosan kiáltanom kell, mert a jelenben modernkori gyarmatosítást élünk át és az esztergomiak ebből nem vesznek észre semmit. Tatabánya után Nyergesújfalu telepedett rá Esztergomra, minden gazdasági pozíciót megszereznek politikusaik, és folyik az esztergomiak kitúrása a kulcsfontosságú pozíciókból!

Esztergom vagyonkezelése, éléskamrája (spájza) a Strigónium. Vezetője a ledér Knapp János Pált (Fidesz) váltó Hendrik Krisztina, nem Meggyes Tamás (Fidesz) embere, hanem dr. Völner Pálé (Fidesz).

Igen, Nyergesújfaluról. Meggyes látványos, lokálpatrióta szabadságharca nem őszinte, mert az ő kezéből csak kicsavarták a gazdasági hatalmat, de igazsága van abban, hogy idegenek irányítják Esztergom gazdaságát!

PÁRTIDEGENEK!

Akik a városi Fideszen belül is eldöntik, kik lehetnek képviselők. Akik szolgalelkűek és helyesnek tartják, hogy ESZTERGOM alárendeltje legyen Nyergesújfalunak, az a jó narancssárga elvtárs manapság.

Botrány! Botrány a köbön! 
Fel kell világosítanunk mindenkit, elsősorban a Fidesz szavazókat, hogy a szabadságharcot, elsősorban nem Budapesten kell vívni! Nem engedhetjük, városunk teljes lenyúlását, hiszen nem csak a világításunk kikapcsolását irányítják Nyergesújfaluról, de a legnagyobb esztergomi (!) EU-s pályázat mögött is nyergesi lobbi áll!

Az őszi önkormányzati választás erről fog elsősorban szólni, hiszen a nyergesiek már a spájzban vannak, a meggyes befőttről nyalogatják le a lecsavart édes fedelet. De ne legyünk naivak, ezek megfogják enni a kompottjainkat és a spájzot is eladják!



Ha hagyjuk!



Kovács Géza

2014. április 29.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése