2019. június 30., vasárnap

Nyílt levél Romanek Etelkának


Tisztelt Polgármester Asszony!

Július, augusztus, szeptember és itt van az októberi önkormányzati választás.  Van még 103 nap. Polgármestert és önkormányzati képviselőket választunk. Az elmúlt 29 évben még nem volt példa arra, hogy funkcióban lévő polgármester nem indult vagy nem indíttatták el.
A 2014-ben az Önt jelölő szervezet az utódját is megjelölte,  így biztos, hogy Romanek Etelka nem lesz a Fidesz polgármesterjelöltje. 

Kedves Etelka!

Kérem akkor tegyen úgy ebben a pár napban, hogy az esztergomiak jó szívvel gondoljanak Önre. Ne asszisztáljon tovább bábként egy fentről vezérelt színjátékhoz, hanem bújjon ki a NER köpönyegéből, legyen lokálpatrióta.
Tisztelettel javaslom, hogy terjessze be, hogy Esztergom lépjen ki az Esztergom és Nyergesújfalu kistérségi társulásból. Az IMCS ügyében is megszólalhatna, mint nem politikus, hiszen itt él a beruházás közelében, ahogy édesanyja.
Lenne még sok ötletem, de önző módon egy kicsinyes nyilvános kérésem lenne, amiben hiszem, hogy az esztergomiak támogatnak minket, mert megérdemeljük:
A 2018-ban két korcsoportos magyar bajnokot adó Esztergomi Sakkiskolának, az 1924-ben alapított NB II-es Esztergomi Sakk Clubnak állandó terem lehetőségre is tehetne beterjesztést, hiszen ezt sem sikerült megoldani az elmúlt 5 évben sem.

Kérem tisztelettel álljon az esztergomiak mellé. Mellénk. Legalább az elkövetkező három hónapban.

Köszönettel, jó egészséget kívánva:

Kovács Géza
2019. Június 30.

1 megjegyzés: