2019. június 11., kedd

Mészáros Lőrincék megtalálták Cserép Jánost!


A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó jobb-sorsra érdemes Magyar Nemzet beleállt Cserép Jánosba, Esztergom ellenzéki polgármesterjelöltjébe.
https://mandiner.hu/cikk/20190611_magyar_nemzet_tetvezve_inditotta_kampanyat_az_ellenzek_esztergomi_jeloltje?fbclid=IwAR1wtScXKuNvP4rfjWgf76GnrzCVbag9Y8f_7a2B-35rZPohjaS4gCXtLAs
A félelem vezeti a Fidesz pártlapját a csúsztatásra. Cserép János oldalán Esztergomot hasonlítja egy gazdag televényen meggyökerezett virágos fához, amelynek gyökereit éhes férgek rágják, hajtásait mohó tetvek szívják.
  https://cserepjanos.hu/content/4431-nemzedekvaltas-az-esztergomi-politikaban?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201906
Esztergom szenved. Aki itt él tudja, hogy nem látni azt a fejlődést, amit a Fidesz 19 éve ígér Esztergomnak. Az elmúlt 5 év semmit tevését a helyi Fidesz frakcióvezetője is elismerte. Az egykori királyváros hosszú éveken keresztül párt kifizetőhelyként működött,  a városon látszik, hogy fentről elsorvasztották.
Cserép János az esztergomi adóforintokat itthon, Esztergomban akarja tartani. Nem szeretné, hogy idegenek, nem esztergomiak vezessék és irányítsák Esztergomot. Ez az elképzelése a  lokálpatrióta esztergomiakban szimpátiát, míg a városunkat ugródeszkának használókban vagy kihasználókban félelmet kelt.
Ezt látjuk, éljük meg. Csak így tovább!
Hajrá Lőrinc!

Kovács Géza 

2019. Június 11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése