2016. szeptember 1., csütörtök

Nem hallgathatok!



"De böjt s jámborság néked mint a pélva,
 mert vétkesek közt cinkos aki néma...."

  (Babits Mihály-Jónás könyve)
                                                 
Tudom. Mivel írok és gondolkodok, holnap előkerülhet az ágyam alól egy repülőgép-vezetés elmélete című könyv és olyan tanúk, akikre nyomást gyakoroltak vizsgálati hatóságok (rendőrség, ügyészség). Ezek a beépítettek, egybehangzóan állítani fogják, hogy Budapest-Pozsony közötti repülőgépet el akartam téríteni és Mészáros Lőrinc sértéstelepébe, örült arabként akartam beleszállni. Így válhatok pillanatok alatt terroristává, mert reszketnek a Kossuth téri és felcsúti disznók.
Budaházy György koncepciós ügye bizonyítja: gyávák és megalkuvóak lettünk MI Magyarok, hangunk semmi, a mesterségesen épített árkokban (mert ebből is több van) a bal és jobboldali a péniszét méregeti- kinek, van nagyobb-miközben magasról jó esetben a politikusok, csak vizelnek ránk.
Egymással vagyunk elfoglalva, pártoskodunk vagy egyszerűen szarunk mindenre, nem vesszük észre, hogy összpárti nagykoalíciós rezsim lett Magyarország. Na, nem mindenki vak és beszari, de átlagban a lakosságnak 90 százaléka csak a mindennapi megélhetéssel, a valamivel, amiről azt gondolja, hogy az a élet, azzal van elfoglalva. Akinek van egy kis jogérzéke, az tudja, hogy Budaházy nem terrorista. Tévút gyurcsányozni, meg azt emlegetni, hogy akkor Fletó mit érdemelne, stb., mert nem hasonlítgatni kell. Egyszerűen csak gondolkodni: ki húz hasznot az egymással való lenti acsarkodásból?
Budaházy ügyben a szándékos rongálás is megkérdőjelezhető. Budaházy és társai nem terroristák, ami történt 2006-ban (esetleg szándékos rongálás), azt a politikusok provokálták ki! Gyurcsány kezdte, Orbán folytatta. 2006 haszonélvezői jobb és baloldalon azok a pártok voltak, akik elárulták a NÉP-et!
Ezek folytatják a lenini utat, 1990-tól hazudoznak, és olyan vehemenciával lopnak, amire nincs európai példa.
A hatalmon lévők, ezzel a félelemkeltő ítélettel üzentek. Nem igaz, amit Orbán Viktor mondott 2007-ben: "Joga van a népnek elkergetni a kormányt".
Joga? Hát ő nem kergette el, még a sikeres népszavazás után sem. Pedig százezreket hergelt ezzel. Akkor ki a felbujtó?
És ma?
Ha ilyen koncepciós ítéletek születnek, akkor joga van elkergetni végre a népnek a kormányt?
Mert, ha nem lennénk megosztottak, gyávák, beszariak, tízezrek lennének az utcán…1990 óta a közéletben szereplő politikusokat leselejteznénk végre!
Ez Budaházy bűne. Az igazság kimondása a Magyar Terrorizmus.

Kovács Géza
2016. szeptember 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése