2016. szeptember 15., csütörtök

„Ez semmi még…majd jönnek a cölöpverők!"...



 Az abnormálisan eltervezett intermodális csomópont ellen tiltakozó aláírásgyűjtés kapcsán aktivistáink horrorisztikus dolgokkal találkoznak. Az egyik a totális tájékozatlanság, az emberek továbbra sem hiszik el, hogy ez otthonuk közvetlen szomszédságában fog megvalósulni ez az agyrém, a másik az építkezést kivitelezők pökhendi cinikus arcátlansága, amit eddig is az eltitkolt, elhallgatott fórumokon tapasztaltunk.

Kénytelen vagyok a mai napon felkeresni dr. Szerencsés Gergelyt, a 7. választókörzet önkormányzati képviselőjét és kérni, hogy sürgősen lépjen, tegyen az emberek védelmében! Ezt, az itt élő állampolgárok tisztelettel kérik: vigye azonnal a testület elé az intermodális csomópont ügyét, nyilvános, rendkívüli testületi ülésre.

...

Vágják már ki a fákat, aprítják, darabolják, szecskázzák. Éjjel-nappal gőzerővel, hétvégén is. A Schweidel 4/a-4d. lépcsőházban élők már most élvezhetik az ablakaiktól 10-30 (!) méterre folyó munkákat. Szállító járművek, akik viszik a tüzelőt szombat-vasárnap is, hajnali 3-tól pakolják. A platóra dobálják a rönköket, ágakat, az emberek végre 1-2 fele elaludnának, ekkor átmenetileg megszűnnek a vonatok zaja, 3-kor kelhetnek.

Többen léptek, fogták a telefonjukat és felhívták Kasza Gergőt ( STRABAG VASÚÉPÍTŐ Kft.) a 30/248 1441-es hivatalos telefonszámán, aki megnyugtatásként a következőket mondta:

  „ Ez semmi még…mit fognak csinálni, ha majd jönnek a cölöpverők!?...”

Köszönjük a könyörtelen cinikus őszinteséget.

Olaj a tűzre!

Kovács Géza

2016. szeptember 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése