2015. április 1., szerda

Laczó Imrének van oka mosolyogni?




Nagyon sok mindent nem értek. Tegnap is jókedve volt Laczó Imrének, ma is mosolyogva parolázott az esztergomi piacon. Már azokkal, akik szóba álltak vele. Ő nem tud semmiről, biztos a „gaz” sírások lopták el azt az egyetlen ominózus koporsócskát. Uzsonnás zacsiba vagy vállukon az éj leple alatt. Laczó feddhetetlen, a politikai és jog-rendszerünk is mellette áll.

Mellette?

Biztos?

Sok írást elolvastam, neten, újságban, azok a tudósítások tetszettek a „legjobban”, akik nem is voltak a helyszínen-mert egy koporsólopás nem lopás-sic- de osszák az észt, hogy ez nem ügy, nem büntethető, különben is: Esztergomban minden szép október óta.

Ezek az emberek egyébként azt mondták ránk, hogy „szarkeverők” vagyunk, a hazugságból élünk, most meg hullámlovasok lettek. Próbálják kicsinyíteni a problémát és Laczóra húzni a teljes felelősséget.

Ez nem így van és Esztergomban sok minden van, ami nagyon nem szép!

A koporsó nélküli csontvázak hullanak ki a szekrényből- Meggyes Tamás idejéről itt hagyottak- és senki nem kér(t) bocsánatot a mai napig a Fidesz nevében a megnyomorított esztergomiaktól, azoktól, akik meg lettek alázva, most például jelen esetben a Párdányi családtól. Párdányi Rudolfné temetkezését 2010. februárjában a Fidesz által felügyelt, akkor monopolhelyzetben lévő Kegyelet Kft. bonyolította le, pont akkor, amikor a legtöbb sötét ügy tematizálta közéletet Esztergomban. Laczó Imre volt a vezetője a Kegyelet Kft-nek, 2013. decemberig. Érthetetlen az egész, hiszen a lánya: Laczó Bernadett a Fidesz által megválasztott városi jegyző. Ez finoman szólva összeférhetetlen és törvénytelen volt a múltban is, még akkor is, ha L. B. gyesen volt.

De ez legyen a legkisebb törvénytelenség ez ügyben, bár a politika szálak tisztán láthatóak. Meggyőződésem, hogy a sírásókkal, a koporsókon nevet lecsiszolóval, nem nekem kellene beszélgetni. Véleményem szerint, ahol ez egyszer előfordul, ott ez nem egy alkalom. Ez nem csak lopás és sima kegyeletsértés, amiért 2+2 év járhat és ezért elévült. Ebben az egy ügyben a kár milliós (!) és az erkölcsi, az emberiség ellen elkövetett, az számokban kifejezhetetlen. Ez a bűn, nem évülhet el soha! Több millió Ft-ról van szó és ezt a gazemberséget, ahogy a sírásók sem, Laczó sem, egyedül követhette el! Akkor?

Akkor ez micsoda és milyen minősített eset?

A csalásról például nem beszél senki, ahogy a lehetséges bűnszervezetről sem, amelynek aljas lehet a minősítése. Ráadásul arról sem tesz senki említést, hogy Laczó Imre 2013. decemberig bármit megtehetett a temetkezés kapcsán Esztergomban, ezért ezek a dolgok nem évülhettek el!

Tetszik érteni?

2007-ben, nem is az általam írt cikk miatt (Fővárosi Törvényszék nem tudta bizonyítani, hogy én voltam a szerzője), 2013-ban elítéltek, amit 2014-ben pénzbírságra változtattak! Tetszenek érteni?

A piti dolog nem évül el 6 év után sem, az emberiség ellen elkövetett meg igen?  Mi indokolja? Miért?

Még akkor sem nyomoznak, ha a koporsó tolvaj szervezett bűnszövetkezetnek, akár több mint 5 év is járhatna, illetve lehet, hogy Esztergomban több százan –nem túlzás szerintem-koporsó nélkül lehetnek eltemetve!


Agyrém ez az ország. Ennek ellenére Laczó Imrének nincs oka mosolyogni.

Folytatás következik!        

Április 8-án sajtótájékoztató, demonstráció.

Április 9-én Párdányi Rudolfné újra temetése.


Kovács Géza
2015.április 1. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése