2015. április 25., szombat

Felelősségre vonást követelünk!



Május 6-án, szerdán a Belvárosi Temető előtt demonstrálunk! Nem tehetünk mást, következetesen a Párdányi családdal együtt, végigvisszük ezt az ügyet!  Követeljük a kegyeletsértő koporsó tolvajok felelősségre vonását, a szellemi irányító teljes elszámoltatását!
A hírek szerint egyre több minden kerül elő, esély van az igazság teljes feltárására. A Kegyeleti Kft. ügyei 2013. decemberéig végre nagyító alatt, az ügyészség, rendőrség, önkormányzat, megyei közgyűlés és az országgyűlés (!) kiemelten foglalkozhat az esztergomi bűnszervezet mocskosságaival.
Reméljük az elkövetőkön kívül, mindenkivel egyetértünk abban, ahol koporsót lopnak el, lophattak el, ott nem végeztek tisztességes munkát. Azt is értheti mindenki, hogy a szakértők szerint a koporsólopáshoz a kriptából való koporsó kiemeléshez minimum 4 ember kellett - és tényleg annyian voltak (!)- ez nem más: mint bűnszervezet! A halottat a koporsójából kiborítani finoman szólva is mocsokság, ebből hasznot húzni meg olyan tett, amit szavakkal nem lehet leírni. Ezért börtönben a helye az elkövetőknek és annak, aki ezt az aljasságot kitalálta!
 Nincs és nem lehet elévülés! 
 Romanek Etelka, Esztergom polgármestere a héten kijelentette, hogy büntetőjogi felelősségre vonást kezdeményezett a koporsó tolvajok ellen. Nagyon helyes, végre. Reméljük, hogy a vizsgálatok nem csak erre az egy ügyre fognak kiterjedni és 2013. decemberéig mindent vizsgálnak a Kegyeleti Kft.-vel kapcsolatban.
 MI várunk mindenkit május 6-án! 
 Nem csak Esztergom forrong, az egész országot megrázta ez a hír, ezt nem lehet megúszni! Itt nem segíthet jogi kiskapu vagy az a politikai kiskirály, aki 2014-ig a nemzetbiztonsági bizottság tagja volt. Úgy érezzük, összefogás van végre egy ügyben, ezért Esztergom polgármesterének, minden önkormányzati képviselőnek (Fidesz esetében frakcióvezetőnek), lehetőséget adunk május 6-án a Belvárosi Temető előtt.
Kíváncsiak vagyunk véleményükre, nyilvánosan most elmondhatják!
Börtönbe a bűnösökkel!
Esztergom ezt igényli.

Kovács Géza
MI Esztergomiak 
2015. április 25. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése