2015. március 10., kedd

„Mi vagyunk hatalmon!”–MI VAN?

 https://www.facebook.com/pages/MI-Esztergomiak/988845224476616
Amilyen az esztergomi piac, olyan ESZTERGOM!
Konfliktuskeresés, megosztottság, mutyi minden szinten. Nagy duma, parasztvakítás, ígérethegyek, közben nihil, igénytelenség, hozzáértés hiánya totális arroganciával. Olyan emberektől ráadásul, akiknek nem szabadna egy normális városban (társadalomban) teret kapniuk!

Hogy mire gondolok?

Március 4-én Sztojka Lajos (Fidesz) képviselő úgy gondolta invitálásra, hogy ő majd rendet tesz az esztergomi piacon. Na, nem söprűvel, hiszen a Fideszes képviselőnek az lenne való a kezébe, hanem szájával. Az sem érdekelte, hogy ki miatt van anarchia, ő azt érezte, végre valaki. Több kereskedővel konfliktusba keveredett, de nem a romákkal! Amikor az érve elfogyott, mert nem is volt, egy dolgot tudott a tanúk szerint ismételgetni:

„Az van, amit mi mondunk, mi vagyunk hatalmon!”

…MI VAN?

 Nem érdekelnek a pletykák, hogy lett többszörös ingatlan tulajdonos Sztojka Lajos (Fidesz), az sem miképpen nyert +8 (!) szavazattal, miért Romanek Etelka kedvenc képviselője.  De van, amiért szólni kell.
Az ilyen emberek alkalmatlanok képviselőnek! Bármilyen tisztségre alkalmatlanok! Meggyőződésem, hogy Romanek Etelkának és a Fidesznek azonnal el kell határolódnia és elengedni az ilyen „képviselő”, bizottsági elnök, részönkormányzati tag kezét. Nem azért mert hatáskörét Sztojka átlépte, hanem mert –véleményem  szerint - végtelenül, visszataszítóan ostobán viselkedett.


Kovács Géza

2015. Március 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése