2014. december 4., csütörtök

Valamit tisztázzunk!



 ( Elhangzott december 4-én a Strigonium előtt)

„Valamit tisztázzunk: nem ezért mentünk ki a Békemenetekre. Nem ezért szerveztünk polgári köröket. Nem ezért győzködtük a barátainkat. Nem azért álltunk ki mellettetek minden fórumon, hogy ti meggazdagodjatok…”
Ezt nem én mondom, hanem Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője. Bencsik a Gábor, Bencsik András a Magyar Demokrata főszerkesztőjének a testvére, aki nemrég magyar gárdistáknak varratott ezerszámra egyenruhát, természeten „meggyőződésből.”

A baloldali család ma jobboldali, nem munkásőrök, leninisták. Bencsik Gábor, jelenleg a Magyar Krónika főszerkesztője neveket nem említ, viszont egyértelmű, hogy azokra a fideszes vezetőkre gondol, akik a luxuséletmódjuk miatt kerültek a média kereszttüzébe: Lázár Jánosra, Rogán Antalra, Kósa Lajosra, stb.

 A bili kiborult, Bencsik Gábor kifakadása nem őszinte. Saját érdeke miatt aggódik, hiszen a NÉP fellázadt. A Fidesz túl nyilvánvalóan lop, ezért ki fognak ábrándulni a választók. A bukta után pedig nem lesz pénz Magyar Krónikára, és Békemenet-szervezésre sem. Ezért kéri a tolvaj szponzorokat, hogy kevésbé nyilvánvalóan lopjanak.

Első mondatomban szóba hoztam a városi térkövezést EU-s pénzekből, beszélhetnék az Esztergom-Budapest vasútvonalról, ahol, ha beruházását független szakértők megvizsgálnák és az elvégzett munka valóság tartalmát, megállapíthatnák a visszaélést, jogállamban 5000 évet oszthatnának ki, hiszen sok milliárd hiányozhat. Mindenki tudja és látja gigantikus tolvajlás történik. Spanyolországban nincs közel sem akkora korrupció, mint Magyarországon mégis 51 politikust tartóztattak le a napokban, gyanúsítottak Madrid, Valencia, Murcia és León önkormányzatainál, pozíciójukat és befolyásukat felhasználva csúszópénzért biztosították bizonyos vállalkozások sikerét a közbeszerzéseknél, amelynek összértéke csak az utóbbi két évben 250 millió euró (77 milliárd forint) volt.
Azt gondoljuk, hogy nálunk csak az mszp-s Simon Gábor az egyetlen tolvaj, és ami Spanyolországban megtörtént, nálunk nincs?

Ne legyünk naivak.

A NAV botrány rámutatott, hogy velejéig romlott a kormány, elég arra gondolni, hogy Mészáros Lőrincnek 5 hónap alatt 300 millió Ft-al nőtt a beismert szem előtt lévő vagyona, Lázár János 10 éves fiának 70 milliós ingatlana van, Szijjártónak különb és drágább háza, mint Merkel asszonynak, akkor épeszű ember rádöbben: ezért kell nekünk 3-400 Euróból élni, mert nem jut, a trógerek ellopnak mindent! Elég volt a korrupcióból, a maffia kormányból és a megélhetési pártbrancsból, akikhez képest a korrupt elítélt BKV vezérek, vagy pl. Hagyó, kispályás gentleman. Orbán-Lévai, Rogán, Kósa, Lázár, Mészáros, Csányi, Kubatov, Simicska…ezek a nevek hallatán, eljutottunk odáig nem a politikus a kormány jut eszünkbe, hanem Al Pacino. Az újságpapírba csomagolt hal, vagy a selyemágyban hagyott levágott lófej. Velem baj van, mert én még rosszabbra gondolok. Lehet, mert Esztergomot eladósító századik senkijük módszereit ismertem, így van belelátásom mivel állunk szemben. Nekem a Keresztapa bűnözői helyett a kormányról és kiépített rendszeréről Emir Kusturica-Macskajaj című film ugrik be, hiszen ez a maffia, bocsánat kormány, kicsit szlávos… 
Magyarország következménynélküli, politikusoknak köszönhetően: hazug-ország lett, ebből van elegünk.
Meggyesnek sem esett semmi bántódása, 25 milliárd adósság nem Esztergom milliárdos eltűnt forgalma volt, érdemes lenne vizsgálódni városukban, de nem teszi senki. Félek, a Medhotel, Intermodális csomópont, teher-kompkikötő kialakítása, mind a korrupció melegágya, az EU-s pénzek könnyen eltűnhetnek, átalakulhatnak és abból nem Esztergom és Esztergom lakossága, hanem a politikusok fognak újra gyarapodni. A Mi pénzünk, de ennek ellenére mi leszünk az üldözendő célpontok, akik kimerünk állni és tolvajt kiálltunk! Ezt a világot 2010 előtt megismertük!

A szponzor-tolvajt féltők, Bencsik, Bayer félék, majd rólunk hazudják, hogy bűnözők vagyunk, ahogy tették a napokban a pedagógus hölggyel, aki mert szólni sorstársai érdekében.

A piti maffia aljas, csúsztat és hazug.

Meg kell válaszolnunk még az üres kassza legendáját és az esztergomi rendezetlenséget. Tétényi Éva Esztergomot –a feltételekhez képest-rendben adta át, közel 2 milliárd plusszal. Hiába mondja Romanek, hogy üres volt a kassza, ez nem igaz, figyelmeztetjük a polgármester asszonyt, jobban teszi, ha nem hallgat azokra a súgókra, akiknek köszönheti a polgármesteri széket. Elmondtuk legutóbb is: nem akarunk Kiss-Rigó-Hernádi-Sórón Esztergomot, de a nyergesi vonalból sem kérünk.

 Kedves esztergomiak, sorstársak!
 Rendeződjünk, fogjuk egymás kezét. Ne üljünk fel azoknak, akik éket akarnak verni, hiszen mind a jobb, mind a baloldalon vannak olyanok, akik érdekeltek a fennálló status quó fenntartásában. Az egész rendszerrel baj van, de az első lépés, hogy ezt a kormányt leváltsuk! Ezért össze kell fogni és tenni! Jönni fog a FELTÁMADÁS ÉS VALAMI ÚJ!

 Hajrá Esztergom! Hajrá Magyarok!


Kovács Géza

2014. december 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése