2014. december 11., csütörtök

A devizahitelek és az impotens kormány miatt nem kell több tragédia!



A fűtetlen, bútorozatlan lakásban a 38 éves apa egyedül volt. Felépítették feleségével a családi házukat a gyulai kertvárosban, de nem költözhettek be. A bevakolás volt hátra, de az asszony feladta, megroppant, a gyerekekkel az édesanyjához költözött. Nem tudta feldolgozni, hogy férje elvesztette a munkáját, a törlesztő részletek meg az a ház után, amiben nem is laknak a sokszorosára emelkedett. Olyan összeget kért már a bank, amit a férj akkor is ritkán keresett meg, amikor volt munkája. Önhibájukon kívül kerültek ebbe a helyzetbe, de a média hallgatott, nem szólt erőteljesen senki az érdekükben, a kormány főleg nem, a bank meg gátlástalanul követelődzött. Az egyetlen rozoga asztalon több felszólítás volt, fizetési hátralékról, árverezésről.
A férfi a még nem használt gáztűzhely sütőajtaját kinyitotta, eléje borult és a gázcsapot megnyitotta.
...
A leírtak megtörténtek. A most megosztott tény: 2012 karácsonyán, amit Kásler Árpád is publikált. A 38éves átlag-magyar férfi három pici gyermeket hagyott hátra és nem ő volt az egyetlen. Több száz tragédia ismert, öngyilkosságok sorozata minden jóérzésű embernek, végtelennek tűnik. Aki erősebb volt, mindent hátrahagyva, elmenekült Magyarországról. A XXI. századi magyar holokauszt a devizahitelesek tragédiája, amiért kormányoknak, bankoknak fizetniük kell! ŐK TARTOZNAK! Véleményem szerint a bankok a hazugságukért (kiszámíthatónak látszó hitel ígérete) azt érdemelnék, mint Izlandon! Csődöljenek be ők! Több országban a kormányok a devizahitelesek mellé álltak, de ez nem Magyarország. Nem megoldás a jelenlegi árfolyamon való forintosítás! Tudjuk, a kormánynak van „B terve”, de fárassza az állampolgárokat. Úgy gondolják minél több demonstráció, elveszti a kedvet, reményt és megint marad minden a régiben, a bankok, a sokszor konszolidáltak, tovább gazdagodhatnak! Miközben a Magyar elkeseredésben demonstrál, Orbán Viktor valamelyik milliárdokért felépített-üresen kongó- focistadion VIP páholyában Csányival parolázik, tovább folytatódik a kivándorlás.
Ránk, itthon maradottakra, kemény harc, sok per és az utca vár! Le fogjuk győzni a harácsoló bankokat és az álszent kormányt! Minden áldozatért felelni kell, minden magyar élettel el kell számolni! Ez a legnagyobb érték! Nem a banki, harácsolt milliók…

Mindenki várunk december 18-án, csütörtökön Esztergomban a Széchenyi térre. Demonstrálunk 17 óra 30-tól a Széchenyi tér 18-20. szám előtt található OTP előtt! Fogjunk össze végre, legyünk szolidárisak és ne feledjük soha Szabó Dezső szavait:
Minden Magyar felelős minden Magyarért!

Kovács Géza
2014. december 11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése