2018. december 3., hétfő

Életveszélyben vagyunk!

 Miért nincs rendben Esztergom és térségének orvosi ellátása!
Dr. Kiss Zoltán Tamás, aki ügyvezetője és tulajdonosa az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás keretein belül üzemelő háziorvosi ügyeletet bonyolító Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft-nek azt állította tanúk előtt, hogy az EKG náluk mellkasi fájdalom esetében alap, nem érti, hogy Dr. Alena Suchanova miért nem használta édesapám esetében. 
Hiába szólt édesapám, kérte, nem kapott alapvizsgálatot a nyilvánvaló tünetei ellenére. 
Dr. Kiss azt mondta Budapesten a Bárándy és Szabó M. Ügyvédi Irodában november 9-én, hogy belső vizsgálatot indítottak Dr. Alena Suchanova ellen, mert megsértette a belső előírásokat. 
Időközben Dr. Alena Suchanova szakmai szabályszegését az Igazságügyi Orvosszakértő megállapította, november 26-án megkaptuk a rendőrségtől ezt a tájékoztatást. Suchanovát diagnosztikus tévedése mellett elmarasztalják azért mert nem végzett EKG vizsgálatot.
Dr. Alena Suchanova tevékenységét zavartalanul folytatja ESZTERGOMBAN, annak ellenére, hogy közérdekű bejelentést tettem Esztergom Város Önkormányzatánál ( mert ők a megbízók) és a Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálynál ( a felügyeletei szerv).  
Úgy érzem veszélyben van mindenki ESZTERGOM térségben, főleg úgy, hogy Dr. Suchanova annak ellenére, hogy Dr. Kiss Zoltán Tamás (munkáltató) tulajdonos mást állított, továbbra is a szakmai protokollt nem tartja be ESZTERGOMBAN az Orvosi Ügyeleten! Az eset a napokban történt, mellkasi fájdalom ellenére, sem EKG, sem röntgen, sem vérvétel, sem továbbküldés nem történt. 

Erre bizonyítékaink vannak, de továbbra sem értjük egyáltalán, hogy miképpen dolgozhat  Dr. Alena Suchanova?
...és azt sem értjük miért nem tesz semmit Esztergom Városa és a Járási Hivatal?
Édesapám tragédiája után újabb értelmetlen halálra várnak?
...

Kovács Géza  
2018. december 3.

1 megjegyzés:

  1. Felháborító ! Ennél nagyobb hiba nincs, mivel visszafordíthatatlan...!

    VálaszTörlés