2018. november 10., szombat

Közmeghallgatás...Kérdeznék!



Tisztelt Polgármester Asszony, Esztergom Város Önkormányzatának Képviselői!

A közmeghallgatáson két egyszerű közérdeklődésre számító kérdésem lenne, időhiányában bővebben nem részletezném. Tisztelettel kérem, hogy egyenként nyilatkozzanak a jelenlévők és a kamerák előtt. Előre is köszönöm!

1.)
Térségünk országgyűlési képviselője Dr. Völner Pál 2018. októberében azt nyilatkozta, hogy a térségi egészségügy rendben van. Ezt a nyilatkozatát kamerák rögzítették, országos adásba került.

Tisztelettel kérdezem erről az Önök véleményét?
Egyetértenek ezzel? Esztergomban így van ez? Valóban minden rendben, megfelelő színvonalú ellátást kapnak az esztergomiak, pl. a kistérségi háziorvosi ügyeleten?    

 2.)
Esztergom városa nevében Önök minden évben egyhangúlag, megelégedetten elfogadják az Esztergomi Rendőrkapitányság éves beszámolóját. Önök szerint a városban ennyire elégedettek a város lakói a rendőrség munkájával?
Meggyőződésem, hogy megosztott és ellentmondásos a megítélése az esztergomi rendőrök munkájának, vannak súlyos problémák, hiányosságok.
Önök nem mernek tartózkodni vagy nem-et mondani a rendőr-kapitányi beszámolóra, nem mernek olyan dolgokat felvetni, kérdezni, ami az esztergomiakat igazán érdekli.
Miért van ez illetve akkor kiket képviselnek az elfogadó szavazataikkal?

 Tisztelettel:

Kovács Géza
Esztergom, Schweidel József út




1 megjegyzés: