2018. november 13., kedd

Eszter története Esztergomból amiben senki nem tesz semmit!


A tegnapi napon nem csak én, de mások is hiányérzetüknek adtak hangot a városi közmeghallgatáson a városi közbiztonságról. Van, aki arról beszélt, hogy csak a traffipaxozó rendőröket látja városunkban, de én mást hiányoltam. Arról beszéltem, hogy nem látom át a rendőrség elvégzett munkáját és kritikával éltem a képviselő-testület felé, hogy vita nélküli egyhangú szavazatuk a rendőr-kapitányi beszámolóval kapcsolatban minden évben talán nem az esztergomiak egyöntetű véleménye.
Hogy mire gondolok? Példát tudok mondani és talán sokan magukra ismernek, ami lehet, hogy nem a véletlen műve.
Egy fiatal nő, mondjuk legyen Eszter, Esztergomban dolgozik. Olyan helyen ahol sok emberrel találkozik, kerül napi munka kapcsolatba. Próbál mindenkire mosolyogni, de lehet, hogy pont ez vagy ennek hiánya váltott ki valakiknél olyan ellenszenvet, aminek következményeként: kitalálták. Nem tudni mi történt. Nem tudni miből lett vak gyűlölet, lehet bármi, de Eszter számára egyelőre ismeretlen az ok. Esztert ennek ellenére elkezdték zaklatni. A nyakára jártak, szidalmazták, fenyegették, facebook profilját hamisították, onnan üzengettek,  olyan szinten kezdték el zaklatni, hogy élhetetlen lett az élete. Az ember azt gondolja ilyen nincs, esetleg a hollywoodi filmekben, de nem. Ez itt történik Esztergomban!
Eszter nem bírta tovább, úgy gondolta az már sok, ha sósavval akarják leönteni, illetve meggyilkolásával fenyegetik! Törvénytisztelő állampolgárként 2018. júniusában felkereste az esztergomi rendőrséget, a fenyegetőit megnevezte, legyen mondjuk egy anya és fia a belvárosból, feljelentést tett.
A feljelentés után a fenyegetőzőket a rendőrség valószínűleg beidézte, de érdemben nem történt semmi. Az elmebetegek egyenesen Esztert keresték fel nyilvános munkahelyén és ott folytatódott még vadabbul minden, mint eddig. A legaljasabb zaklatás még mocskosabb erővel folytatódott. Ma már ukrán bérgyilkosoktól kell tartania Eszternek!
November közepe van, Eszter leszámolt, mert életveszélyben érezte magát munkahelyén. A rendőrség, igen az esztergomi még mindig nem tesz semmit. Félelem ma Eszter és családjának élete. Talán IP címek után már nyomozhatnának, a becsületes, törvénytisztelő állampolgárt védhetnék, hogy ne kelljen félnie. Ki védi meg Esztert és minden ártatlan állampolgárt, akinek hasonlót kell átélnie?

Valamit sürgősen tenni kellene Esztergomban, mielőtt vér folyik…

Kovács Géza
2018. November 13. 

8 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Most nagyon remélem a rendőrök is olvassák a blogomat és a megjegyzéseket
    ...

    VálaszTörlés
  4. Már le van mentve.. . Ugyis behivtak tanunak :D

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. AZ ESZTER EGYETLEN EGYFÉLEKÉPPEN ÚSZHATJA MEG A SAJÁT MAGA ÉS A LÁNYA BÁNTÓDÁSÁT,ÚGY,HOGY MINDENT VISSZAVON A RENDŐRSÉGEN ÉS A BÍRÓSÁGON IS,VALAMINT AZ INTERNETRŐL MINDENT LESZED.
    HALLGAT RÁM,A TANÍTVÁNYOMRA ÉS ARRA,AKI ŐT MEGKERESI. (TUDJA Ő AZT!)
    HA MEGÍGÉRI,HOGY JÓ KISLÁNY LESZ,AKKOR GARANTÁLOM,A BECSÜLET SZAVAMAT ADOM,HOGY ÖRÖKRE ELVÁLNAK ÚTJAINK.
    A TÖBB,MINT FÉL ÉVES HÁBORÚNAK VÉGE LEHET.
    HA ELLENSZEGŰL,AKKOR VISZONT... ABBÓL SENKI NEM JÁRNA JÓL.
    EDDIG MÉG NEM BÁNTOTTAM,A KÖZELMÚLTBAN SEM,DE HA KELL,FOGOM!
    HA SZÓT FOGAD NEKEM,MINDENNEK EGY CSAPÁSRA VÉGE!

    VálaszTörlés
  7. ESZTER,HA HALLGATSZ RÁNK,BÁRMENNYIRE UTÁLLAK,NEM FOGLAK BÁNTANI. EZT ÜZENEM NEKI!

    VálaszTörlés
  8. Esetleg menj be a rendőrségre és kérd meg őket, hogy vonják vissza a körözést...

    VálaszTörlés