2017. december 12., kedd

Jó, hogy szóltunk!

Hamarosan lehet közlekedni a Baross Gábor úton. Nem így volt, arról szóltak a hírek, hogy még több hónapig állni fognak a munkálatok. Írtunk hivatalos levelet, felemeltük a szavunkat, szóltunk a közmeghallgatáson, az önkormányzati képviselő is képviselte valódi érdekeinket ebben az ügyben.
Jó, hogy szóltunk! Miénk az érdem, az itt élőkké, a Civilhetesé, hogy szóltunk EZ ÍGY NEM JÓ! Köszönjük a választ, hogy közlekedhetünk! 


Kedves Romanek Etelka Polgármester Asszony! Tisztelt dr. Szerencsés Gergely Képviselő Úr!
Elnézést kérek, hogy zavarom Önöket, de az itt élők és az esztergomiak érdekében javaslatot teszek tisztelettel. 
A javaslat, hogy a Baross Gábor utat egyenesen az Ady Endre utcáig és Sugár útig az útépítés táblától adják vissza a forgalomnak, az itt élőknek! Ez kb. 40-50 méter útszakasz, amit 1-2 tonna híg betonnal egy nap alatt közlekedésre alkalmassá tehető. ( 14000 Ft/ tonna) Ez maximum: 1-200 ezer Ft-os beruházás!
A munkák várhatóan minimum fél évig állnak, így az itt élőknek élete erősen korlátozott, a hazajutásuk balesetveszélyes, mindennapjuk keserves.
Ezzel a lépéssel a Budapesti és a Bartók Béla utcában élők nem tudnának hazajutni a Baross Gábor utcából, de a Baross Gábor utca jobboldalán további munkálatok is indokoltak lennének azonnal.

Kérem tisztelettel javaslatom vigyék bizottság és testület elé, biztos vagyok benne, hogy közérdekű javaslatom a körzetben élők 90%-a támogatja.
Köszönettel:

Kovács Géza

2017. Október 27.
 
Fotó: Szeretgom

Kovács Géza
2017. December 12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése