2016. november 22., kedd

Intermodális „csoda” ügyében elárult két városrészt Esztergom Önkormányzata

Romanek Etelka polgármester asszony az elfuserált közmeghallgatásnak nevezett valamin, szájára nem merte venni azt a tragédiát, amit a Kovácsi lakótelep és Kovácsi városrészben élők átélnek.  Bánhidy alpolgármester nemrég még csodának nevezte ezt a bizniszt, igaz, nem az ő ablaka alatt épül. Mintha agyhalottak ülnének a testületben, a szatmári irgalmas nővérek sorsa jobban érdekli őket, mint minimum 2000 választópolgáré!
Ez a 2000 választópolgár aláírásával jelezte, ÍGY, NEM KÉR a VASÚT ÉS VOLÁN találkozásából! A mai napig Esztergom Önkormányzata, nem egyeztet a civilekkel, az itt élőkkel. Nem kommunistákkal áll szemben kedves polgármester asszony és testülete, ahogy gondolják, hanem itt élő emberek összefogásával. Bal és jobboldaliak, konzervatívak, liberálisok, nők, férfiak, keresztények, reformátusok, evangélikusok, izraeliták, nem vallásosak, ateisták, fideszesek, mszp-sek, jobbikosok, dk-sok, lmp-sek és főleg a pártokra nagy ívben tevők fogtak össze önvédelemből. Ez így volt akkor is, mikor az Önök elődei (Fidesz frakció) a Magvető szobrot hazaáruló módon (és most Esztergom érdekiről írok) INGYEN (szolgalelkűen) ajánlotta fel a fővárosnak. Nem Önök harcoltak Bády István polgármester örökségéért, hiszen Önök nem írták alá a Magvető szobor melletti kiállást, sem Romanek Etelka, sem dr. Szerencsés Gergely, sem Tordainé Vida Katalin, stb., stb. (Megjegyezném: Romanek Etelka és Tordainé Vida Katalin a volt Magvető szobor közvetlen közelében lakik…)
Az itt élő civileknek köszönhet 51 milliót Esztergom, hiszen az aláírásos tiltakozásunk hozta a szobor árát Esztergomba, elvégre 1948-ben, mi is fizettünk Budapestnek!   
Az intermodális eseti bizottság elmehet a francba, le vannak nagyon maradva, ez nem értünk van, porhintés.
Továbbra is kérdezem tisztelettel:
Mikor kap tisztességes közmeghallgatást Intermodális ügyben ez a városrész, illetve mikor kezdik a nyílászárók cseréjét a Schweidel és a Budai lakótelepen a legjobban –közvetlenül- érintett lakásokban? (A nyílászárók cseréje az IMCS szórólapon leírták, a hazug fórumokon erről is tájékoztatták az érdeklődőket.)
Várjuk válaszukat. Köszönöm.

Kovács Géza


2016. november 22.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése