2014. szeptember 18., csütörtök

Sírós, félős, visszahúzódó nőnek nem való a politika!


Olvasom Romenek Etelka álszent nyilatkozatát: http://szeretgom.hu/content/76793-romanek-vita-helyett-osszefogas
Többen kérdezték mi a bajom, problémám Romanekkel?

Most könnyű a válasz, aki olvassa finoman szólva hamis tákolmányát, az ért engem.

Az elmúlt 4 évben vádaskodás, együttműködés a Fidesz részéről nem volt. Esztergomiakat büntettek 4 éven keresztül. Romanek amikor színre lépett nem adott ki semmilyen nyilatkozatot, amelyben elhatárolódott volna Meggyes Tamástól és az általa képviselt esztergomiakat ellehetetlenítő, lejárató aljas politikától, amit a Fidesz képviselt hosszú éveken keresztül Esztergomban!

Feledte közleményében, hogy Meggyes Tamás és emberei még most is a testület fideszes tagjai!

Romanek, nem követte meg az esztergomiakat, nem tudatosította, hogy új időszámítást akar! Ezt több okból nem tehette. Az egyik, hogy nem saját akaratát képviseli, másik, hogy részükről nincs új út!

Romanek egymást látogató családlátogatási képeiből látszik, kellenek a régiek! Nem lesznek képviselőjelöltek Pálék, Zoltaiék, Bánhidyék (ez nem is igaz, hiszen jön pl. Bánhidy Vajk apja), de felügyelő biztosnak a Strigoniumban jók a régi fideszes elvtársak! ( Állítólag ingyen dolgoznak a cégnél.)

A Demokrata újságban azt a hazug lemezt fújja az adósságrendezésről Romanek, amit Meggyeséktől egy város unt meg!  

A közvilágítás és a tömegközlekedés problémáiért az esztergomi Fidesz a felelős, ahogy milliárdos felhalmozott adósságért, a korrupciókért, a gyűlöletkeltő közállapotokért a magánélet szentségének megsértéséért is!

Ezért jobban teszi Romanek Etelka, ha eljön október 2-án, és színt vall az esztergomiaknak. Mert Esztergomnak vitára van szüksége, ne válasszon sírós, félős, gyenge, visszahúzódó, alkalmatlan nőt!

Ez Esztergom érdeke.



Kovács Géza

2014. szeptember 18.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése