2014. szeptember 20., szombat

Megint jönnek, fenyegetnek!



 Romanek Etelka pár órája adta ki közleményét „Vita helyett összefogást” címmel.

Vérlázító tákolmány, annak, aki a mélybe lát. Arról értekezik a Fidesz polgármesterjelöltje - akiről még mindig nem tudjuk, hogy lett a kormánypárt jelöltje- most már a nyugalomnak kell jönnie meg összefogásnak, mert itt olyan állapotok uralkodtak, amelyek példátlanok.

Gyönyörű, szemforgató közlemény.

Nem szeretnék belemenni abba, hogy 2010-2014 között a Fidesz volt, aki a város és lakói ellen minden aljasságot bevetett, most arról szólnék, hogy mit éltünk meg 2010 előtt:

Csengőfrászt, fenyegetéseket, inzultálásokat, bértollnokokat, lehallgatásokat, lejáratásokat, megfigyeléseket, feljelentéseket, a sorok írójának körülbelül 30 x szúrták ki az autójának a kerekét, több mázsás betonvirágtartót tettek a bejárati ajtaja elé, a hozzám tartozókat is feljelentették, minden közösségi munkámat ellehetetlenítettek, a megélhetésemet elvették és folytathatnám a végtelen sort!

Ezeket a dolgokat nem csak velem tették, hanem nagyon sok esztergomi polgárral, lehet ellenem durvább eszközöket használtak, mint más ellen, de ez volt a „normális” élet, amit a Fidesz varázsolt a másként gondolkodóknak. 
Ezt sírja vissza Romanek!


Romanek kiadja a közleményét, békét ígér, és közben azt éljük meg, ott folytatják ahol 2010 előtt, nem önszántukból abbahagyták. Újra fenyegetik 2014 őszén a bal és jobboldalt, a Templom Egereit, a sorok íróját, tépik, felülragasszák a nem Fideszes plakátokat, Kubatov listáznak, fórumukon idős-embereket zaklatnak véleményükért, embereik anyázzák a baloldaliakat, a fiatalabb Jobbikosokat leprolizzák, és azt mondják: húzzanak Londonba!

Mi ez?

Ez a béke, a romaneki összefogás?

A diktatúra építése gőzerővel megkezdődött. Érzékszerveim akaratlanul jeleznek, félek, hogy ebből összefogdosás, üldöztetés lesz, mert ezt már megéltük Esztergomban. Mi ebből nem kérünk! A kiskirályi pártállamból, a 2010 előtti 50- es évekből!


Esztergomiak! Ne hagyjuk!



Kovács Géza

2014. szeptember 20.


1 megjegyzés: