2019. július 15., hétfő

Szellemi Cavinton

Esztergom remélem nem feledte, hogy járt 2014-ben. Megosztották szándékosan, így volt esélye a kormánypártnak Meggyes Tamás hatalmának átmentésére. Kellettek a pártkasszából fizetettek és olyanok, akiknek már 2014-ben a Cavinton sem használt.
Eltelik 5 év és van, akik ugyanúgy szeretnének járni, mint 2014-ben. A helyi alkalmatlanok és azok, akik Tétényi Éva vereségében és a Fidesz minden körzetben való győzelmében vastagon benne voltak, újra megosztásra játszanak. Annyira kilóg a lóláb, elmondani sem tudom. Meggyőződésem, hogy a vakokat és süketeket lehet csak megtéveszteni vagy azokat, akik teljesen tájékozatlanok. Remélem pár mondatommal elhintettem egy kis "szellemi Cavintont" és mindenki egyetért azzal, hogy változás csak akkor történhet, ha egy az egyben való küzdelemre kényszerítjük a városi egymással torzsalkodó 20 éve hatalmon lévő hatalmasságokat. 

Ebben a küzdelemben a civil összefogás megtörtént. Mindenkinek volt lehetősége. Ilyen széleskörű összefogás még nem volt Esztergomban, itt olyanok vannak, akik a helyi hatalommal mindig is szemben álltak. Vagy-vagy állapot van 2019-ben. Ezt aki nem érti és éket próbál verni megosztással, az árulóként az idegenlégiós Hernádi Ádámot támogatja, aki vissza hozná Meggyes embereit.
Ilyen egyszerű a helyzet.


Szép napot!

Kovács Géza
2019. Július 15. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése