2018. április 10., kedd

Nekünk Mohács kellett?


„Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje.
(Ady Endre)
Nem tagadom, hogy kormányváltást szerettem volna, nem csak egyéni sorsom miatt. Ezen felülemelkedtem, de egy fojtó érzés régen kerülget a fennálló, kialakult rendszerből fakadóan.  Dejavu érzésként valami olyat érez a mélyen gondolkodó MAGYAR ember, amit már átélt a 80-as években. Ezt a fajta más véleményt nem tűrő, eltaposó, gyaluló retrot nem akartam megismerni újra, így lázad a létem.
A blogom újraindítottam, mert van miről szólni és nem is én lennék, ha hallgatnék. Április 8-án reménykedhetünk, Hódmezővásárhely adott reményt, ami sajnos csalfának mutatkozott. A választást a migráns kérdés döntötte el és a megvett, fogott ál-ellenzék!  A kormány, választási program nélkül profin csalta lépre a magyart és Hódmezővásárhelyből tanulva még jobban „mozgósított”, míg az ellenzék azt tette, ami jó Orbánnak. Erről Botka László ( MSZP) már nyilatkozott, nem csak a szociknál vannak a Fidesztől függőek, de a legnagyobb átverés a Gyurcsány pártja: a DK. Most is a baloldalon az elmúlt 8 évben az elszámoltatást elkerülő bohóc irányított, zsarolt, kígyózott.  Hódmezővásárhelyből ezért nem véletlenül nem tanultak az acsarkodók. Teljes baloldali megújulás szükséges, mert a beépítettek mindig Orbánnak fognak tenni a jövőben is. Az LMP elnöke nagyot hibázott. Budapesten és vidéken összesen legalább 8-10 körzetben az esélyeseket támogatnia kellett volna, pl. Esztergomban!  
 Esztergomban a kormány győzelemért megint a legtöbbet tevő a saját magát esélyesnek bemutató budapesti Vadai Ágnes (DK) és a helyi hülyék ( Tisztelet a kivételeknek!). Mély tisztelet még  azoknak a valódi baloldaliaknak, akik átszavaztak, de kevesen voltak. A pesti vezetőik az esélyes elleni uszítással több kárt okoztak, mint maga a Fidesz. A Jobbikot lehet szeretni vagy nem szeretni, ők a második erő Magyarországon. Közel 1,2 millió szavazatukat tisztelni kellene. Nem lehet őket letagadni, megkerülni, Jobbik kirekesztésével győzni. 

Esztergomban megint a pártvezetők miatt maradtunk alul. TESSÉK VÉGRE FELÉBREDNI és a KUKÁBA TENNI az ÖSSZEFOGÁSRA KÉPTELENEKET!
Írásom végén az állítólagos választási csalásról szólnék. Arányaiban döntő visszaélés nem történt, ezt tessék megérteni. A 2/3-adot befolyásolhatták, tudom, ez is hatalmas visszaélés, de a választást az döntötte el, hogy a magyar nem akar ebolás, aidses muszlim terroristákat a nappalijába! Sőt, senkit nem akar! Szörnyű ez, hogy program nélkül a valós migrációs veszély kampánycélú riogatásával nyerni lehetett.
Összefogás szükséges helyi szinten, május 3-án,  gondolataim lakossági fórumon szóban is megosztanám Esztergommal. Arra kérek mindenkit, hogy a  vereséget emelt fejjel viselje, a győzelmet meg a helyén.

Köszönettel:

Kovács Géza
2018. április 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése