2018. március 29., csütörtök

Egy blog felfüggesztése!

Az nem ellenzéki, aki hazudik és azt mondja hamisan: ő, csak ő, a legesélyesebb, mert kiszámolta! Közben Völner Pál háta mögé bújik és onnan üzenget, még vitára sem mer leülni, hiszen fogalma sincs, hogy hol van. Budapesten akart indulni, de ide rakták. Egyszerűen hülyének néz minket választókat, miközben csak 70 év fölötti van a fórumán. Ők nem kérdezik miért nem járt be 2 évig a Parlamentbe,  miért vette fel a semmire a fizetését,  elég sugallnia, mi vagyunk a kommunisták, az MSZMP. Elegem van a szemkilövetőkből, a szemfényvesztőkből, a milliárdos bal és jobboldaliakból! A MEGÉLHETÉSIEKBŐL! Abból, hogy a kormány megvette az ellenzék nagy részét is, narancsfaló –trójai-mindenhol!
Újra nyakunkra ültetik széthúzásukkal a Fideszt! Utolsó üzenetemben arra kérek mindenki, menjen el szavazni, vigyen magával ne egy, ne kettő, hanem legalább három embert!
Imádkozom, hogy valami csoda történjen április 8-ig. Nagypéntek előtt csak a feltámadásban bízhatunk.   S.O.S. jeleket  a blogom felfüggesztésével leadtam, valahonnan várom a józan ész eljövetelét.  Mást nem tehetek.

Reménykedve:

Kovács Géza
2018. március 29.

1 megjegyzés: