2019. augusztus 27., kedd

Az IMCS nem sikertörténet!


Mikor kérdezik, miért indulok képviselőnek a válaszom mindig az, hogy végre az emberek akarata képviselve legyen a Városházán. 
Ilyen még nem volt lakhelyünkön. Ezt az indulók közül is csak én mondhatom el, hiszen itt nőttem fel, itt éltem, élek. Ezért nagyon jól tudom, hogy elsősorban a Baross Gábor úton, a Budai és Schweidel lakótelepen, az Áchim András utcában, de mindenhol körzetünkben nagyon nagy gondokat fog okozni a vasút és autóbusz közlekedés ilyen fajta összekapcsolása.  
A tervek rosszak voltak a kivitelezés botrányosan hiányos. ( Pl. A Kovácsi utca fele is az átjárónál kihagyták zajvédő panelt, a Schweidel nem is kapott.) A NIF Zrt. akaratát ráerőltette Esztergomra, a Városházán szolgalelkűen kiszolgálták a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztőt, így elveszett az itt élők többségi akarata.

Ezért indulok, hogy ez változzon. Az intermodális egy szemfényvesztés, pénzmosoda. Lesz fanfár, sok politikus, nagy buli átadáskor még az önkormányzati választás előtt. Viszont a mi hétköznapi életünket az erőteljes utóvédharc fogja jellemezni. Nem engedhetjük, hogy elvesszenek parkjaink, életünk nehezebbé váljon, a közbiztonság tovább romoljon, megállítanunk vagy erőteljesen lassítanunk kell az IMCS-hez tartozó rossz dolgokat. 

Mert lesznek. 
...

Kovács Géza 

2019. augusztus 27. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése