2014. május 18., vasárnap

Esztergom délben



 Alszik a város, úgy érzem magam, mintha jó nagy szieszta lenne, dél körül. Remélem a problémát csak az okozza, hogy van pár nap május 25-ig.
Mert ha nem ébredünk és nem azt tesszük ami a dolgunk, agyagba fognak döngölni az idegen pártkatonák. Utolsó, kampány nélküli, békeidős órákban vagyunk, én így látom.


Még egy hét és itt az EP választás, a pártpolitika a jól megérdemelt helyére kerül. Végre. Országos kampány nincs, az EP választásra költhető pénzeket is elköltötték a pártok áprilisig, így lefutott a meccs, ismétlődik pepita arányokban az április 6-i végeredmény.
A kormány a média hatalmával jól visszaél, volt Sneider Tamás / Roy/ (Jobbik) ügy, van Molnár Zsolt (MSZP), Kovács Béla (Jobbik) ügy, hozzáteszem, mindegyik valós, de azt nem értem, eddig miért nem volt probléma, miért pont most?
Ez olyan, mint az országgyűlési választás előtt Simon Gábor alelnök (MSZP) 240 milliós pitiáner korrupciós trógersága, miközben annyi Esztergomban 1999-2010 között évente tűnt el a városi Fidesz jóvoltából.
De menjünk sorjában:
Sneider Tamás / Roy/ ( Jobbik) vircsaftban nem szólnék, elvégre jó barátomnak tartom az egri politikus urat, még akkor is, ha elfeledte barátságunkat. Nem én változtam hátrányomra, talán ennyit írnék erről.
Molnár Zsolt (MSZP) –nemzetbiztonsági bizottság volt elnöke (!)- kispesti huligán volt, Labanc névre hallgatott, tényleg járt meccsekre, koncertekre fiatalon. Úgy, mint pl. Roy vagy én. Velem ellentétben, ő ott volt Göncz Árpád kifütyülésénél (Labancra gondolok) és az MTV-nél egy tüntetésen.  És?
És akkor mi van, ha fütyült, véleményt alkotott? Mondja már el valaki, mit tett ezzel? Milyen bűncselekményt?
Még akkor sem, ha belegondolunk, nem a Gyűrűk Ura fordítóját fütyülte ki, hanem a köztársasági elnököt, akit a pártok választottak meg, nem a nép. Göncz 1944-től miközben háborúban állt országunk, katonaszökevény, majd Budai Önkéntes, akik magyar katonák ellen fogtak fegyvert. Most nem megyek bele, hogy hős volt vagy spicli a börtönben 1956 után, ezt a helyzetet nem tudom megítélni, de azt igen, hogy közszeplőként a szabad vélemény nyilvánítást neki is el kell viselnie, amit meg is kapott, nem egyszer. Ezért ez a Molnár Zsolt ( MSZP) nem ügy, szerintem.
Kovács Béla (Jobbik). Hát, ez más. Ez komoly! Itt K. B. bevásárolta magát a pártba és ő hozta a nagy zsét a kampányhoz. Ezt tudjuk régóta, 2010 előtt tudtuk. Nem arab embargós olaj ára folyt a „nemzeti radikalizmusba”, hanem orosz pénz. Kapott érte az ismeretlen Kovács Béla egy EP helyet, mit kellett a támogatásért tenni, ezt ő tudja. Meg a Kurucinfó, de a valódi ügynökökről a lottó ötösös Emőke hallgat! Nem véletlen, holló-hollónak nem vájja ki a szemét!
Ez az ügy komoly, Orbán nekiment Kovács Bélának, lesznek bizonyítékok, de O. V.-ék ezt Putyinékkal rendezik a háttérben, ők lesznek az első-számú strómanok.
Ez erről szól, semmi másról.
Közben hallgat mindenki Martonyi Jánosról (Fidesz), Kubatov Gáborról (Fidesz) vagy Kocsis Mátéról ( Fidesz)…
Jó, ha minden magyar tudja: ez a „szabad” május 25-i „választás” arról szól, orosz, amerikai vagy izraeli ügynököket ültetsz be? Te döntesz és közben a magyarnak nevezett pártok országosan sem képviselik az érdekeidet!
Közben fél egy lett, remélem Esztergomban egyre (!) mindenki felébred! Május 25-e után, óraigazítás a starthoz.
Lesz mit tenni!

Kovács Géza
2014. május 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése