2014. május 26., hétfő

Az esztergomi nagy városi petting



 A petting: angol szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés előidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. A pettingnek az intim szexuális kapcsolatteremtésben van nagy jelentősége…

                                                     


Az esztergomi pártpolitikáról rég ezt gondolom, vannak politikai alakulatok Esztergomban, akik ha nem is egyesülnek, de sok-sok örömet okoznak egymásnak.

Az esztergomi városi nagy pettingben élen jár a helyi MSZP.  Márciusban hisztérikus műbalhéjukkal, a Jobbikot pettingelték fel –országosan (!)- 1-2 %-ot adtak nekik pluszban, előtte orálisan kényeztették a helyi valóban levitézlett Fideszt, a Tétényi ellenes meggyes katonákat.

 Azóta sincs egyenes arculatuk, a határozottnak tűnő, de könnyűvérű gyenge „nőt” játsszák, lásd. RTVE megjelenés, közös akciók, cikkek, Fidesz („erős férfi”) rendezvényeken való aktív részvétel, közös kampány, alibi munka.

Meggyesről jut eszembe, van az egésznek valami perverz, diszkrét bája, hogy mindig annak tesznek jót, akit ellenségnek kiáltanak ki, aztán a közleményeikkel, színházi akciójukkal, mégis örömet okoznak a „riválisnak” és valóban soha nem egymást bántják, okolják. Ez a városi nagy petting, amit látnak az esztergomiak, hiszen nem vakok.

 Május 25-én, dél körül írom a sorokat, javában tart az EP választás. A petting betetőzése az lesz hibás városi politikájuknak, hogy a Gyurcsány párt, a DK le fogja őket hagyni! Törpe párttá válik a mai napon az MSZP és remélhetőleg nem csak országosan, de helyben is-az eredményeknek köszönhetően- ész-szerű változások kezdődhetnek!

Mert a külön utas pettingelésnek nincs értelme, Esztergomban csak összefogással lehet nyerni, ahol a másoknak való örömokozás: nem a pártpolitika!



Kovács Géza

2014. május 25.



(Esztergomban az MSZP 635 szavazatot, 8.43 %-ot a DK 11. 45 %-ot kapott, az Együtt PM 6. 37%-ot ért el!...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése