2014. október 30., csütörtök

Soha nem lesz béke?





A feltett kérdésem aktuális. Megint két részre szakadt az ország, meggyőződésem, hogy helyi és országos szinten: kisebbség uralkodik a többségen.

Az országgyűlési és önkormányzati választás megmutatta, a mesterségesen gerjesztett széthúzás az új MSZMP (Fidesz) egyetlen fegyvere. Csurkának –ahogy Puzsér is írta- teljesen igaza volt.
http://nemzeti.net/puzser-csurkanak-igaza-volt-tenyleg-elmaradt-a-rendszervaltas-2534444.html
 A kialakult helyzet, az elmaradt rendszerváltás következménye. A fideszeseknek mindenki komcsi, akik nem ők és valljuk be, a fejekben van a legnagyobb zavar. Az elmúlt évtizedekben a megélhetésiek gondoskodtak a tiszta gondolatok lebutításában. Egyik oldal ugrik arra, ha Árpádsávos vagy Nemzeti zászlót lát, a másik az Uniós lobogót látja vörös posztónak. A magyarnak nevezett média az ékverésre kőkeményen rájátszik, a megosztott birkákat is könnyebben tereli a pásztorkutya.

Olvassuk el Puzsér Róbertet, sok tévedése mellett, most betalált. Csurka mit hangoztatott harsányan, sokaknak ellenszenvesen?

ÖSSZEFOGÁS, EGY MAGYAR LISTA ELLENÜK!

Ezt elfeledtük 2014-ben, ennek lettünk áldozatai országos, EP és az önkormányzati választáson.

Az írás legkomolyabb része, amit hosszú évek óta hangoztatok az 1989-es ellenzéki kerekasztal lovagjairól: „Nem csak két komcsi oldal volt, hanem három, mert a szakszervezeteken kívül az ellenzék is komcsi volt. Utólag ezt kell, hogy mondjam. Tehát arról van szó, hogy a háromoldalú kerekasztal tárgyalásoknál minden oldalán komcsik ültek, csak ott ültek góré komcsik, ott ültek a másodvonalas komcsik, és itt ültek a wannabe komcsik." Ebből következik: mindenki népáruló szerepet játszott, hiszen felépült 2014-re az egypártrendszer.
A futballszurkolóknak és a jelenlegi kormány híveinek is meg kell érteniük, hogy a Fidesz tulajdonképpen az új MSZMP. A Jobbik a Fidesz útját akarja lemásolni, így számomra nem hiteles. Főleg, ha arra gondolok, hogy pl. Esztergom sorsát Orbán-Vona tárgyalás dönthette el, ez olyan MSZMP-KISZ feelinges árulás.

Nem lesz béke, mert kettészakadt az ország. Pedig csak egy út van és az nem USA vagy Oroszország oldalán található. 1956-ban a főkövetelés a Pesti Srácoktól a függetlenség volt, ha élne Pongátz Gergely (Corvin-köz parancsnoka) ezt elmondaná, miközben Wittner Máriát visszafogottságra intené. (Ezt azért mertem leírni, mert voltam olyan vacsorán anno, amikor mindketten az asztalnál ültek és beszélgetésüknek fültanúja voltam.) Továbbra is a harmadik utat képviselem, amelynek érdeke a kormány és a jelenlegi pártellenzékének bukása!

Szomorú, hogy 700 Ft-os netadó váltotta ki a népharagot és sokkal komolyabb ügyek a fotelben hagyták az ezerfejűt, gondolok pl. a devizahitelekre vagy a földtörvényre. Nem akarok demagóg lenni, de a világító telefonok és a számítógépek értékek, az emberi élet viszont sokadlagos, nem számít. Százezreknek gond a mai Magyarországon a mindennapi élelem megvásárlása, a fűtés számla kifizetése, a gyógyszerek kiváltása. Munkahelykérdésről nem is szólok, miközben dübörög a sikerpropaganda. A krumplileves újra krumplileves lett, a mindennapi sör már nincs a hűtőben. Sajnálom a nemzetem, hogy nem szolidáris, a futballszurkolók ez alól az egyedüli kivételek.

Soha nem lesz béke, mert impotensek a politikai vezetők, nekik a NÉP-akarat játékszer.

Nem az a kérdés, hogy ki-miért van az utcán, hanem az, hogy ki-miért nincs, miért nem volt eddig!? Hazugság-hazugság hátán, a pökhendiség lelátói tömegoszlató.

Anarchiát a kormány csinált figyelemelterelésből, a korrupciókban a NAV, a politikusok minden szinten érintettek. Abban teljesen igaza van a szurkolóknak, a kurva ne legyen erkölcscsősz! Ettől függetlenül a kormányt és pártellenzékét meg kell buktatni se nem jobb, se nem bal oldali összefogással.


Mert tényleg soha nem lesz béke!



Kovács Géza

2014. október 30.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése