2014. augusztus 11., hétfő

A párt a Fradisták ellen

Nem fértem fel a békemenetes pártbuszra, ami Esztergomból indult, nem próbálkoztam, de biztos, engem el sem vittek volna FTC-Chelsea stadionavató meccsre, mert nem vagyok „jó elvtárs”…(Ezért nem is kaphatok ingyenes VIP jegyet.)
 És itt jön a hazugság, mikor azt mondják: hagyjuk ki a politikát a FRADIBÓL, a stadionokból…

Egyetértek! Hagyjuk, de a klubvezetők se lehessenek politikusok, se balos, se jobbos, az MLSZ ne politizáljon, a Fidesz meg vonuljon ki a magyar futballból, mert ez a kormány évek óta a labdarúgásunkat csak zülleszti!

Az akadémiák semmit nem érnek, a rendszer, csak a fociból nyerészkedő kufároknak tetszik, mert mesésen jól keresnek. Klubcsapataink közül: Győr, Debrecen, Videoton, Ferencváros, ahol komolyan megjelent a narancssárga birodalom, egyre rosszabb és idegenebb! Semmi fejlődés, hiszen pl. a szlovák futball a magyar előtt van jóval, nehezebb ellenfelek ellen, két klubcsapatuk is áll, mi már kihullottunk, ráadásul a szlovákok tizedannyi pénzből (!) eredményesek, mint amit nálunk költenek a botlábúakra.  

Milliárdok stadionokra (agyrém-mikor nincs foci-sic) és az a menő, ha nem magyar a játékosod.

Nem elég a regisztráció, még tenyérszkennert is kérnek, csak a Fradi pályán 1 milliárd volt ennek kiépítése, közben csodálkoznak, ha az igazi Fradista nem regisztrál!

Nem jutottak be a Fradisták több ezren, de kb. így is a bent lévő összlétszámból 1800-2000 Fradista lehetett. Ők kifütyülték Kubatovot és Orbánt. Pedig több ezren, ahogy említettem, nem voltak bent, mert a háromnegyed házat a divatszurkolók, a Chelsea fanok és idegenek adták, akik persze még a Fradi indulót sem ismerték!

Az FTC Zrt. (a politikai és gazdasági üzlet) a Fradisták ellen 2014. augusztusában. Mondjuk ki, ami nem sikerült Rákosinak az 50-es években, Kubatovnak lehet, hogy sikerülni fog.

Megölheti a FRADIZMUST, de arra rámegy ő és a pártja is!


Kovács Géza
2014. augusztus 11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése