2014. augusztus 15., péntek

Nézzed meg Dorogot!



Megy az agyak átszidolozása, csöpögtetik a fejekbe azt a hazug gondolatot, mintha Esztergom olyan nagy lehetőség előtt állna, mint amely előtt soha nem állt. A számító dörzsölt városlenyúlók legnagyobb hazugsága a következő, amely mély táptalajt nyert az együgyűek fejében:
„Ha Fidesz kormány van, Fideszes polgármester kell, mert akkor…”
Bezony akkor… szerintük kolbászból lesz a kerítés, földből nő ki az égig érő paszuly, föld alá megy az ingyenes esztergomi metró vagy lanovka a teher kompkikötő felett és eldöntheti mindenki a sok-sok ajándék 5000 Ft-ból mit rendel házhoz, gyógyszert, italt vagy drogot…  
A közmunkásokat is etetik, dőlni fog a zsé munka nélkül, talán megígérik a sárga csekkeket sem kell fizetni, újra lesz ingyenes ereszd el a hajam Bikinivel, igaz, egy-két előre legyártott táblát tartani kell, le kell járatni pár gondolkodó bloggert, de a lényeg, cirkusz és sör lesz…
Miközben tudom, hogy az esetleges narancssárga szavazat újra feltámassza az esztergomi polgárt üldöző, iskolát felszámoló hazug meggyes utat, emlékeztetnék valamire, mielőtt felszállok a dorogi gyorsra:
Esztergomot az alkalmatlan vezetők (pártkatonák) tették tönkre, a nagyon nem szeretett rivális Dorogot, az alkalmas emberek építették ki és fel!
Esztergom 5 milliárdos rakétasilóra vagy földalatti megállóra emlékeztető élményfürdőjének árából és járulékos költségeiből minden választási körzetben lehetne egy uszoda, Dorogon ezt 400 millióból megcsinálták, vagyis Esztergomnak is lehetne vagy 10 uszodája, esetleg sportcsarnoka, jég és sípályája. Stb., stb…
 El ne feledjem, többször volt Fidesz kormány és Esztergom mégis büntetve volt, miközben a szoci-komcsi-Dorog, akkor is fejlődött!
Értjük a hazugság lényegét?
Ahol alkalmas ember a polgármester, a testülettől nem a fentről elvárt országos pártkassza feltöltés a feladat, a polgármesterrel együttműködnek az alkalmas képviselők, ott teljesen mindegy, hogy milyen színű kormány van!
Szerintem Esztergomnak teljesen mástól kell félnie! A történelméből tanulnia és okulnia kell. Egyszer már eladósodott a párt politikusai miatt királyvárosunk, még egyszer nem léphetünk ugyanabba a folyóba, hiszen innen vinnének újra, és nem adnának!
„Nézzed meg Dorogot” és végre gondolkodj!…

Kovács Géza
2014. augusztus 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése