2014. augusztus 12., kedd

Csókolom, a kutyából nem lesz szalonna!



Esztergom érdekes város, „jól tájékozott „emberekkel, akik egymást hülyítik gőzerővel. Megkezdődött a pletykahadjárat gyöngyszemek vannak bőven:
-a ferraris Horváth és Meggyes Tétényit támogatja…
-azért kell a Fideszre szavazni, mert akkor lesz itt Kánaán…
-Tétényi Gyurcsánnyal egyeztetett a Mária Valéria Híd alatt…
-Romanek Etelka egy szentasszony, a harmadik volt férje ugyanúgy dicséri, mint Németh József vagy Kiss-Rigó László…
-akkor kapunk újra 5000 Ft-t, ha a Fideszre szavazunk…
-Völner felépíti a várost, ha nyer Etelka…
Ááá…ordítok, ennyi zagyvaságot, csak Esztergomban lehet hallani, a zűrzavart a bizonytalanságot a manipuláló hiteltelen helyi média, a pártok segítségével tartja fent. A megosztottság a legjobb nekik, a káoszt okozók orruknál fogva vezetik az esztergomiakat, ezért pár dolgot tisztázzunk:
-Horváth és Meggyes nem Tétényit támogatja, az utóbbi a Fidesz tagja!
-lehet a Fideszre szavazni, de ők már egyszer eladósították a várost, amikor Fidesz kormány volt, akkor is volt Fideszes városvezetés, ennek ellenére kőkeményen büntették Esztergomot!
-Tétényit a csőszkunyhóban is látták Bástya elvtárssal!
-Romanek Etelka egy „szentasszony”, ha Németh József ezt mondja!
-Ne adjanak egy fillért se, ha cserébe elveszik a sokszorosát, elég volt a megalázó beetetésekből!
-Völner nem épít semmit Esztergomnak, politikailag nagyon meggyengült, Dr. Kiss-Rigó László átvette a szerepét, igaz lehet, amit mondott Völner, „ha nyer a Fidesz Esztergomban, akkor is 10 év kell, hogy érezzenek valami javulást az esztergomiak!”
Hirtelen ennyi, még az Infoesztergom torzítását mellékelném. 
 Megjegyzéssel:
Az Infoesztergom képe is hamis. Középre talán a jelenlegi polgármesterét kellett volna nagyban tenni, de elég lett volna az azonos méret. Akkor vegyük sorba a lehetséges jelölteket. Gál Tamás ( MSZP) egoját lehet legyőzi az esze és még sem indul. Az MSZP olyan mélyen van Esztergomban, hogy lehet 1 listás helye sem lesz! Ráadásul, ha kivár Gál, Winkfein dorogi, hatalmas bukása után nagyot kaszálhatna a párton belül. A Jobbik önmagát nyírná ki, ha polgármestert állít, ezt mindenki tudja, még az is, aki a párthoz tartozik. Ha a Fideszt nem akarják, nem állítanak polgármestert, ráadásul az a személy, aki felvállalja, arra számíthat, mint Gál. Kirekeszti és megbélyegzi Esztergom! Maradt K. M. szintén önjelölt utoljára, „függetlenként”. Ő is Fidesz érdek, 1-2%-os, de ezzel csak ártani akar sértettségből.
 Mindenki maga dönti el, mit akar, de az esztergomiak tudják: a kutyából nem lesz szalonna!
  
Kovács Géza
 2014. augusztus 12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése